Merdivenden düştüm ,ama iyiyim ...

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun sağlıcakla.

Geçmiş olsun Cenabı mevla şifalar versin.

Abim büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Yalnız söz konusu sen ve ben olunca bizim sohbetlerde aklıma gelen ilk soru ''Abi merdivene bir şey oldu mu?'' oluyor nedense :kiskis

Hayatı makaraya almayı öyle alışmış, acılarımızı kahkahalarımıza boğdurmayı öyle benimsemişiz ki, Rahmetli Annemin öldüğü gün de ben güldüğümü bilirim :)

Allah tekrarını göstermesin güzel abim. Gün içinde ararım nasipse.

Çok geçmiş olsun hocam,okudum üzüldüm. Maalesef bu iş kazaları her an başımıza gelebiliyor. Dikkat etmek lazım :(

@teraspy emmi başta olmak üzere @fikoloji , @ramchomania v.b. gibi belinden sakatlananlara ve rahatsızlık geçiren diğer forumdaşlara geçmiş olsun diyorum.

Abi çok geçmiş olsun iyisindir umarım ?

Geçmiş olsun. Allah'tan o lastikler oradaymış. Bir anlık dalgınlıkla insan kendini yerde bulabiliyor. Ben de yıllar önce banyoda düşmüştüm. Sağ tarafımı küvetin kenarına denk gelmişti, bir an nefes alamamıştım. Sonra orası mosmor oldu.

Başta emmi olmak üzere hasta olan veya bir şekilde rahatsızlanan tüm forum arkadaşlarımıza geçmiş olsun.Özellikle bu sıralar çok dikkat etmek gerek.Allah şifalarını versin,tez zamanda iyileşsinler. :ok

EMMİM geçmiş olsun, Mevlam acil şifalar versin.
Akşam telefonunu yakınında tut sesini duyayım.

Rambo gibi Adamsın Emmi sana bir şey olmaz.

Kendine iyi bak.
Selamlar.

@teraspy ustam çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum abi.
Selametle...

geçmiş olsun emmi , müsait zamanda konuşmak isterim.Allah beterinden saklasın , şifa versin inş.

Geri
Üst Alt