Beklerim Emmi nohut ekmeği getirmeyi unutma gelirkenTeşekkür ederim ,yıldırımın 19.90 lık pideyi yemek için geleceğim Bursa'ya
Aslında ben de eve gelince hanıma söylemedim düştüm diye ,ama arkadaş aramış uyurken ,hanım açmış "alo nasıl oldu" deyince söyledim düştüğümü
Yani demem o ki ,aslında haber vermek gerekir ,farklı bir gelişme de olabilirdi mesela ,sıcak iken anlaşılamıyor çünkü ,soğuduğunda ortaya çıkıyor.
Neyse yazmicaktım ama bende iki hafta önce kolumu bilek üstü zedeledim. Ortopediye gittim. Tendon kasların zedelenmiş dedi. Bardağı kaldırıp su içemedim. Şu an iyi ama..Çok sağol. Buranın başlığında beli sakatlar derneği mi yapsak ?
Sanada geçmiş olsun bir yerlerden düşen herkese çok geçmiş olsun der konuyu bağlarımNeyse yazmicaktım ama bende iki hafta önce kolumu bilek üstü zedeledim. Ortopediye gittim. Tendon kasların zedelenmiş dedi. Bardağı kaldırıp su içemedim. Şu an iyi ama..
Dernek şart oldu ?
Teşekkür ederim bu arada sana da geçmiş olsun ,belim tahminen lastiğe denk geldi ama ayağımı kesin merdivene vurdum ,çünkü tam geçmedi henüz.pederin kiracısının uydusunu ayarlayıp tam inerken merdiven kaydı bende düştüm 6-7 ay önce kafamı ve ayağımı vurdum (bu kadara şükür)nerdese 1 ay ayağım çok acıdı.yani merdivenden düşenin halinden eni yi merdivenden düşen anlarmış bu nedenle çok geçmiş olsun diyorum.
3-4 gün ağrısı sürüyor taburenin kenarına fena sürtüldü benim bacak denge sağlamasam çok daha kötü olabilirdiTeşekkür ederim bu arada sana da geçmiş olsun ,belim tahminen lastiğe denk geldi ama ayağımı kesin merdivene vurdum ,çünkü tam geçmedi henüz.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun üstat. Aman dikkat.
Herkese de geçmiş olsun.
teraspy F fikoloji ve bu konuyla forumun yaş ortalamasini bir kez daha görmüş olduk. Vucut sinyal veriyor artik dikkat etmek lazim.
Geçmiş olsun sayin abilerim.
Bence ekmek yerine kelle paça için kemiklere iyi geliyor. (:
Tüm yaralı ve hastalarımızın acil şifaya kavuşmasını diliyorum.çok geçmiş olsun.
Aman diyeyim bir yerlerinizi bugünlerde hiç kırmayın, özellikle protez ve metal plakların temini zorlaşmaya başladı.
İstikbaliniz gökte bile olsa,bedeniniz yere yakın dursun?? F fikoloji , teraspy ,
@?ℐℒ?ℐℛℐℳ
Hepinize teşekkür ederimGeçmiş olsun hocam dikkat et kendine, üzüldüm.