T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Emmi forumda sorun var galiba konuda online görünüyorsun çevrim içi üyelerde görünmüyorsun
Düşenin dostu olmazmış yıldırımEmmi forumda sorun var galiba konuda online görünüyorsun çevrim içi üyelerde görünmüyorsun
Pide deyince akan sular durur bende Gelirken haber ver de üzerine 1 demlik çay içelim ?Teşekkür ederim ,yıldırımın 19.90 lık pideyi yemek için geleceğim Bursa'ya
Geçen gecenin 01 inde bir dostum pişirmiş ve hep beraber yemişler ,bir de bana hava atıyor "nasıl olmuş pideler" diyePide deyince akan sular durur bende Gelirken haber ver de üzerine 1 demlik çay içelim ?
Ben o sektörde çalıştım, bir de çocukluktan gelen alışkanlık var. Düğünde ve cenazelerde cantık dağıtılırdı hep, pidenin küçük hali yani. Bazen evde de yapıyorum, hatta dün sabah pazar kahvaltısına yaptım.Geçen gecenin 01 inde bir dostum pişirmiş ve hep beraber yemişler ,bir de bana hava atıyor "nasıl olmuş pideler" diye
Çay bize yasak ama bir bardak içeriz
İzin almadığım için fotoyu yayınlayamıyorum ama izin alırsam yayınlayayım arkadaşın pideleriniBen o sektörde çalıştım, bir de çocukluktan gelen alışkanlık var. Düğünde ve cenazelerde cantık dağıtılırdı hep, pidenin küçük hali yani. Bazen evde de yapıyorum, hatta dün sabah pazar kahvaltısına yaptım.
Ihlamur içeriz o zaman Emmi
Daha 17 sakin ?teraspy F fikoloji ve bu konuyla forumun yaş ortalamasini bir kez daha görmüş olduk. Vucut sinyal veriyor artik dikkat etmek lazim.
Geçmiş olsun sayin abilerim.
Bence ekmek yerine kelle paça için kemiklere iyi geliyor. (: