MERAKLA BEKLENEN AWOX U5600STR 4K ANDROID TV İNCELEMESİ !

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bu tvde RGB ayarı yokmu acaba ,veya beyaz dengesi. Mesela vestellerde değişik isimlerde var bu ayarlar.
Abi TON diye bir bölüm ama pasif.

Bu tv deki en büyük dezavantaj şu, Yazılım mühendisliği bir VESTEL gibi değil. Fabrikaya ''Ton neden kapalı'' diye sorduğumuzda sizce ne cevap alıyor olabiliriz mesela?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
o da ney ?
olabilir mi :)

:kiskis

Bekliyoruz bakalım Fikoloji kardeşim, tv yazılım çektikçe kabiliyetleri artıyor.

Elbette hataları var hep yazdığım gibi lakin 2300tl ye 4K android 140 ekran ve LG panelli bir tv ye sahip olmak bana yetiyor ve çok da batmıyor bana o hatalar zira android taban sayesinde belli oranda bazı sorunların düzelebileceğine de inancım var :ok

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
:kiskis

Bekliyoruz bakalım Fikoloji kardeşim, tv yazılım çektikçe kabiliyetleri artıyor.

Elbette hataları var hep yazdığım gibi lakin 2300tl ye 4K android 140 ekran ve LG panelli bir tv ye sahip olmak bana yetiyor ve çok da batmıyor bana o hatalar zira android taban sayesinde belli oranda bazı sorunların düzelebileceğine de inancım var :ok
aynen abi ucuz ve kalite herseyi desteklerim, yeterki kendilerini geliştirmeye önem versinler

A Çevrimdışı

alvaro01

Aktif Üye
25 Nis 2018
92
43
Adem Helvacı Ado, arkadaşlar merhaba, Ado üstad tv ye kurduğum temizleyici uygulaması bazı sistem dosyalarını da silmiş. Bugün cihaza vpn kurulamadığını gördüm ve sisteminiz vpn uygulamasını desteklemiyor uyarısını aldım. Biraz araştırdım ve silinen dosyaların "android/data/com.android.vpndialogs.confirmdialogs" olduğu kanaatine vardım. Fabrika ayarı ve sistem menüden reset denedim paylaştığınız son yazılımı yükledim sonuç aynı diğer uygulamalarda şuan sıkıntım yok ama onlarada bulaşır mı diye düşünmüyorum değil sadece vpn uygulamalarında sorun var. Orjinal rom yada bu dosyaları tekrar kurma imkanımız var mı? Rom yüklemek gerekirse nasıl yükleriz yazılım yükler gibi mi? Awoxtan orjinal rom alma imkanınız olur mu eğer sorun rom da ise.? Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Abi TON diye bir bölüm ama pasif.
Fabrikaya ''Ton neden kapalı'' diye sorduğumuzda sizce ne cevap alıyor olabiliriz mesela?
-Mehmet bey tvdeki "ton" neden kapalı?
-Adem bey,açarsak ses çok bozuluyor.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-Adem bey,insanların tonla işi olmaz,açmadık bu yüzden...
-Adem bey,ton derken,tam anlaşılmadı,acaba şeymi demek istediniz?
-Adem bey,bari siz böyle saçma soru sormayın,tonu açarsak tv aşağı düşer

Böyle uzar gider :haha1

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Adem Helvacı Ado, arkadaşlar merhaba, Ado üstad tv ye kurduğum temizleyici uygulaması bazı sistem dosyalarını da silmiş. Bugün cihaza vpn kurulamadığını gördüm ve sisteminiz vpn uygulamasını desteklemiyor uyarısını aldım. Biraz araştırdım ve silinen dosyaların "android/data/com.android.vpndialogs.confirmdialogs" olduğu kanaatine vardım. Fabrika ayarı ve sistem menüden reset denedim paylaştığınız son yazılımı yükledim sonuç aynı diğer uygulamalarda şuan sıkıntım yok ama onlarada bulaşır mı diye düşünmüyorum değil sadece vpn uygulamalarında sorun var. Orjinal rom yada bu dosyaları tekrar kurma imkanımız var mı? Rom yüklemek gerekirse nasıl yükleriz yazılım yükler gibi mi? Awoxtan orjinal rom alma imkanınız olur mu eğer sorun rom da ise.? Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...
Bazı temizleme programları sildiklerini çöpte veya bir klasörde tutuyorlar,tamamen kaldırmıyorlar,acaba dedim ...
Ayrıca "android/data/com.android.vpndialogs.confirmdialogs" olduğuna eminmisin,çok anlamam ama ,genelde bu tip klasörler zaten boş oluyor çoğu zaman,kullandığın temizleme programı log (kayıt) tutuyormu acaba,bu programın tam adı nedir sevgili alvaro01

A Çevrimdışı

alvaro01

Aktif Üye
25 Nis 2018
92
43
teraspy teraspy, clean master ve ve 360 security programlarini denedim ama memnun da kalmadim onlardan biri yapti sanirim cunku ram rom ne ararsan var temizlik olarak. bu kaniya aloha web browser i kullanirken denk geldim adres cubugundaki simgeye dokununca onun vpn oldugunu ve vpn ozelliginin acilmadigini ve bu yazmis oldugum dosyalarin olup olmadini yetki verilip verilmedigini yazdiginda gordum. Google a da yazinca boyle bir klasor ve sikinti yasiyanlari gordum ama hala sonuc bulamadim cok sıkıntı bir durum degil vpn olup olmamasi ama yarin baska bir sistem uygulamasi dosyasi gider ne bilim çökme falan olursa bilmiyorum çünkü o temizleme programlari suan nelere zarar vermis bilmiyorum.

Pixel Teknoloji Çevrimdışı

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
4+4 sekiz çekirdek demek istediniz galiba. 8gb ram çok yüksek.hiç sanmıyorum rami 8gb olsun.
Ram ve Depolama kapasitesi nedir ?

Adem abi bizzat açıp kontrol etti ramlerin 8 gb olduğunu ordan biliyoruz :) Depolama konusunda inceleyip tekrar geri dönüş yapacağız size.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4+4 sekiz çekirdek demek istediniz galiba. 8gb ram çok yüksek.hiç sanmıyorum rami 8gb olsun.
Ram ve Depolama kapasitesi nedir ?
Depolama 4.6 GB.

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem abi bizzat açıp kontrol etti ramlerin 8 gb olduğunu ordan biliyoruz :) Depolama konusunda inceleyip tekrar geri dönüş yapacağız size.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Depolama 4.6 GB.
İlteriş kardeşim, bu güne kadar sanılar üzerine hareket etmedik çok şükür :ok

1222f58a99619918d.jpg

2930f6f588112012a.jpg

3a461236b10528511.png

468cb7165e4c21750.png

5b3f9cd49bffe2c63.jpg

Geri
Üst Alt