Bu şekilde gözüküyor bende yanlış bir şey yapıyorum mutlaka ama ne
aldiginiz sw profil dosyasi eger vestel veya veya vestel ürünü tv lere ait ise dosyanizi dosya paylasim sitelerinden birisine yükleyin linkini burada paylasin ben yardimci olacagim..
Bu şekilde gözüküyor bende yanlış bir şey yapıyorum mutlaka ama ne
Tamam bakalım onu yapabilecek miyimaldiginiz sw profil dosyasi eger vestel veya veya vestel ürünü tv lere ait ise dosyanizi dosya paylasim sitelerinden birisine yükleyin linkini burada paylasin ben yardimci olacagim..
aldiginiz sw profil dosyasi eger vestel veya veya vestel ürünü tv lere ait ise dosyanizi dosya paylasim sitelerinden birisine yükleyin linkini burada paylasin ben yardimci olacagim..
Buradan dosya ekleme şansım yok muTamam bakalım onu yapabilecek miyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hayir yok...bir sürü site var yükleyebileceginiz. dosya tc mesela..Buradan dosya ekleme şansım yok mu
Okhayir yok...bir sürü site var yükleyebileceginiz. dosya tc mesela..
hayir yok...bir sürü site var yükleyebileceginiz. dosya tc mesela..
0lmuştur inşallahOk
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Probleminiz netflix ile ilgili ise netflix dosyanizda acik zaten,mb110 da netflix sorunu 1 kez karsilastim,benimde kullandigim anakartlardandir, orjinal olarak netflix var..
Modlama yapamadiginizi varsayiyorum,eger yaptiysaniz ve netflix acilmadiysa kapattiktan sonra fisini cekip takmaniz, yine de olmadiysa fabrika ayarlarina servis menüden d
versiyon bile yükselttim fişini çekeyim tekrar takayım modlamayı anlamadımversiyon y
alinti yapmadan sorununuz nedir yazin,ek mesajlarda bana bildirim gelmiyor,Modlama ile düzelecek bir sorununuz yok su anda modlama islemi ile yapmaniz gerekenler zaten yapilmis durumda..versiyon y
versiyon bile yükselttim fişini çekeyim tekrar takayım modlamayı anlamadım
fabrika ayarlarına dönersem tekrar tv den profil alıp aynı işlemleri tekrar yapıyorum.web browser dan netflix açıp hesap bilgilerini giriyorum videoyu oynat deyince siyah ekran da kalıyordu bu sabaha kadar hala öyleydi fişi çekip tekrar takıyorum size haber veriyorumversiyon y
versiyon bile yükselttim fişini çekeyim tekrar takayım modlamayı anlamadım
Su anda tam hatirlamiyorum ama ana menüde olmasi lazim netflix, smart menü icinde degil.taktım fişi hala yok netflix smart m
sevindim sizin adiniza ,helal olsun güle güle kullanin..teşekkürler oldu fişi çekince uğraştırdım sizi hakkınızı helal edin