Rica ederim.Teşekkür ederim dediğiniz gibi ilk kurulum yaptım netfilx oldu
O zaman hoş geldiniz,Hayatımda forumlara yazdığım belki de ilk entry olabilir çok hoşuma gitti Allah razı olsun
Fabrika ayarlarina döndürebilirsiniz.merhaba benim yuklendi bır kez girdim şifremi netfliz acıldı sonra kapattım menüden tekrr mart kısmndn netflixe tıkladgmda gırmıyor youtube ve kumandanın menunun üstndek mor tuşu kullanamamaya basladım bır hatamı yaptım yardım edermısınız
Konu eski ama bana yardımcı olur musunuz TV den aldığım dosyalar toolbox da hep gizli gözüküyor config başlığı altında gözükmüyor hepsi harf rakam kombinasyonlu dosyalar böyle olunca Netflix için iki ayarı da yapmam imkansız bir sürü false var ne yaptımsa olmadı yardımcı olacak biri var mı eğer cevap yazan olursa çok sevinirim hatta tel numaramı verip WhatsApp üzerinden resim de atmak isterim 2 gündür uğraşıyorum kafayı yedim lütfen Allah rızası için yardımcı olur musunuz.teşekkür ederimValla tek seferde oldu (MB100) çok teşekkür ederim.
siz hex editor ile acmaya mi calisiyorsunuz?Konu eski ama bana yardımcı olur musunuz TV den aldığım dosyalar toolbox da hep gizli gözüküyor config başlığı altında gözükmüyor hepsi harf rakam kombinasyonlu dosyalar böyle olunca Netflix için iki ayarı da yapmam imkansız bir sürü false var ne yaptımsa olmadı yardımcı olacak biri var mı eğer cevap yazan olursa çok sevinirim hatta tel numaramı verip WhatsApp üzerinden resim de atmak isterim 2 gündür uğraşıyorum kafayı yedim lütfen Allah rızası için yardımcı olur musunuz.teşekkür ederim
Uzun zamandır bilgisayar kullanmıyorum malum akıllı telefonlar çıkınca yazılanları tek tek yapıyorum ama config olmuyor afedersiniz hex nedirsiz hex editor ile acmaya mi calisiyorsunuz?
Ayrintiya girmeyelim o zaman , en iyisi siz aldiginiz dosyalari burada 10 dakika icinde paylasabilirseniz ben bakayim ,yoksa yarin sabah kalktigimda bakabilirim..ayrica yapilacak islem telefon ile yapilacak bir sey degil..Uzun zamandır bilgisayar kullanmıyorum malum akıllı telefonlar çıkınca yazılanları tek tek yapıyorum ama config olmuyor afedersiniz hex nedir
Bende yatıyorum sabah atarım bu kadar kısa sürede cevap vermeniz beni çok mutlu etti iyi istirahatlerAyrintiya girmeyelim o zaman , en iyisi siz aldiginiz dosyalari burada 10 dakika icinde paylasabilirseniz ben bakayim ,yoksa yarin sabah kalktigimda bakabilirim..
Laptopla yapıyorum zatenAyrintiya girmeyelim o zaman , en iyisi siz aldiginiz dosyalari burada 10 dakika icinde paylasabilirseniz ben bakayim ,yoksa yarin sabah kalktigimda bakabilirim..ayrica yapilacak islem telefon ile yapilacak bir sey degil..
Bende yatıyorum sabah atarım bu kadar kısa sürede cevap vermeniz beni çok mutlu etti iyi istirahatler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Laptopla yapıyorum zaten