Keşke yapmasa idim dedin ya, diyorum neden öyle dedin
Keşke yapmasa idim dedin ya, diyorum neden öyle dedin
Cunku netflix calısmıyor.Keşke yapmasa idim dedin ya, diyorum neden öyle dedin
Eski sürüme geçip deneyebilirsiniz ?Cunku netflix calısmıyor.
Eski sürümü nerden bulabilirim?Bir de yeni sürümü yükledıgım gibi mi tekrar yükleyeceğim.Tv 32fd7100Eski sürüme geçip deneyebilirsiniz ?
Eski sürümü nerden bulabilirim?Bir de yeni sürümü yükledıgım gibi mi tekrar yükleyeceğim.Tv 32fd7100
Acemiyim bu forum konularında bir link var mıdır?mb211 Yeni Yazılım
yok malesef ag ayarlarına girince kablolu ile kapalı yazıyor wifi diye yazmıyor 1606557569 hocam bir sorum daha olacak ss iptv ye m3u dosyasını yüklüyorum kanalı açınca 1sn gösterip kapatıyor sorun neden dolayıdır bilginiz varmı Üretimde kullanılan farklı (ürün üzerinde WFM07 olarak görünür)...tavsiyeforumu.com
Acemiyim bu forum konularında bir link var mıdır?
Verdigim link içinden eski sürümler içinden markanız Vestel ise carbonu yükleyinizAcemiyim bu forum konularında bir link var mıdır?
Aynen doğrudur çoğu ana karta geri geldi. Ama bı YouTube güncellemesi de gidebilirSeg marka 48 inç Mb96 anakartlı cihazım youtube sorunu yüzünden uzun süre kullanamıyordum. Bugün tesadüfen telefonla oynarken youtube videosunu yanlışlıkla tv gönderdim ve youtube çalıştı Gerçekten benim için büyük süpriz oldu.Sanırım youtube güncellemişler.
Evet güncellendi ve ilginclesti üstelik,benim mb230 lardan birisinde tv kapali iken youtube ile baglan komutunu verdigimde tv aciliyor ve youtube uygulamasi basliyor.YouTube güncellemesi de gidebilir
Aldığınız profil dosyalarını burada paylaşabilirsiniz ilgili arkadaşlar kontrol ederlerUstad defalarca videoyı izledim herşeyi denedim hatta siteden yazılım yükseltme de yaptım herşeyi denedim TV den dosyaları indirip ayarlarını yapıyorum TV'ye USB takıp 4725 den yükleme deniyorum ama ne yaptım ise Netflix yüklenmiyor
Yanlışlık yapılmadan işlemleri yaptıysanız yazılım sonrası tv yi ilk kuruluma dönderdikten sonra ilgili platform aktif oluyor.Ustad defalarca videoyı izledim herşeyi denedim hatta siteden yazılım yükseltme de yaptım herşeyi denedim TV den dosyaları indirip ayarlarını yapıyorum TV'ye USB takıp 4725 den yükleme deniyorum ama ne yaptım ise Netflix yüklenmiyor