hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
rica ederim ,helal olsun..Kardeşim Allah Razı olsun çok şükür Netflix 'im oldu emeklerin yardımların için çok saol eksik olma hakkını helal et zamanını aldım .!
güle güle kullanin ..
rica ederim ,helal olsun..Kardeşim Allah Razı olsun çok şükür Netflix 'im oldu emeklerin yardımların için çok saol eksik olma hakkını helal et zamanını aldım .!
Çok saol Kardeşim Herşey Gönlünce Olsun Hayırlı Huzurlu Geceler Diliyorum kib AEOrica ederim ,helal olsun..
güle güle kullanin ..
Usb ye aldığım dosyayı usb yi telefona takip dosyayı mail yada google drive bulut hesaba atarak. Dosyayı cekebilirmisinbilgisayar olmadan aldiginiz dosyayi nasil yollayacaksiniz ki?
bulut hesabim olmasina gerek varsa cekememUsb ye aldığım dosyayı usb yi telefona takip dosyayı mail yada google drive bulut hesaba atarak. Dosyayı cekebilirmisin
Sen yolla,bir yolunu bulur ,telefonda açıp usbye kaydedilmiyor muyollayacagim zipli dosyayi acabilir umarim
olabilir, konu hakkinda tecrübem yok.Sen yolla,bir yolunu bulur ,telefonda açıp usbye kaydedilmiyor mu
Benim de yok ama yapılırsa öğrenirizolabilir, konu hakkinda tecrübem yok.
Dosyaya buradan erişebilirsiniz:bulut hesabim olmasina gerek varsa cekemem
powerup paylastiniz sanirim sw dosyasi olacak,islemi yaptiginizda usb de sw hw ve lan dosyasi olmasi gerekiyor...
Dosyaya buradan erişebilirsiniz:
power_up.zip
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.