Kardeşim ne yapacağımı bilmedim baktım ama senide yoruyorum öyle kaldımdosya.tc gibi bir dosya paylasim sitesine profilleri yükleyip linki burada paylasin
ilk resimdeki dosyalari veya sadece sw li olani zip li dosya haline getiripdosya.tc gibi bir dosya paylasim sitesine profilleri yükleyip linki burada paylasin
Kardeşim ne yapacağımı bilmedim baktım ama senide yoruyorum öyle kaldım
gönderdim youtube sayfasınada bilginiz olsunTamam deniyorum saol teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
evet ben paylaştımG green_eyes35Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu linki YouTube'dan sen mi paylaştın ?
hosbulduk
hayirG green_eyes35Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu linki YouTube'dan sen mi paylaştın ?
hosbulduk
benim nasil haberim olabilir ,o sayfa ile alakam yok kigönderdim youtube sayfasınada bilginiz olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet ben paylaştım
youtube sız yardımcı oluyorsunuz sandım pardon, hemen sw sıze atayımbenim nasil haberim olabilir ,o sayfa ile alakam yok ki
Yok arkadaş bana paylaştı yukarıda link verdim ilgilenir misiniz diye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
anladım sw linki zip olara gönderdim umarım halletmişimdirYok arkadaş bana paylaştı yukarıda link verdim ilgilenir misiniz diye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
anladım sw linki zip olara gönderdim umarım halletmişimdir
Kardeşim Allah Razı olsun çok şükür Netflix 'im oldu emeklerin yardımların için çok saol eksik olma hakkını helal et zamanını aldım .!Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
profile isimli bir dosya olusturun swprofil dosyasini zipsiz icine kaydedin ve tv nize dosyayi aldiginiz sekilde yükleyin,islme bitince tv nizi kapatip fisini cekin,sonra tekrar acin