Önemli Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler

Mb110lu regal 39" tvde netflix geldi elinize saglik net ve guzel aciklama olmus

mb98 anakartım var tek bişeyi merak ediyorum blutv yükleyebilir miyim ?cevap evet ise linkini aradım fakat bulamadım.yardımcı olabilecek bir babayiğit aranıyor...

mb98 anakartım var tek bişeyi merak ediyorum blutv yükleyebilir miyim ?cevap evet ise linkini aradım fakat bulamadım.yardımcı olabilecek bir babayiğit aranıyor...
Smart menülere ekleme yapılamıyor tarayıcıya link girerek kullanmayı deneyin.

blutv yükleyebilir miyim ?
Hayir yükleyemezsiniz,"starturl" kullanarak veya tarayiciya widget linklerinden birini yazarak seyretmeniz mümkün.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ben "babayiğit " olmadığımdan susma hakkımı kullanıyorum sevgili @kara_matem16 :kiskis <--- Şaka tabiii

Merhabalar Arkadaşlar Vestel Tv ve Mb110 anakart kullanıyorum, Televizyonuma Netflix programı indirmek istiyorum.. Linkte bulunan adımları gerçekleştiriyorum 3.adım olan TOOLBOX programını indirdim, çalıştırma durumunda herşeyi doğru uygulamama rağmen hata veriyor açılmıyor.. Tümünü ayıkla seçeneğide var oradan yapmayı uygulamayı deniyorum ekran boş açılıyor.. Kısacası burada tıkanıyorum nasıl yapım halledebilirim, bu konuda rica etsem yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .. iyi günler dilerim .!

Merhabalar Arkadaşlar Vestel Tv ve Mb110 anakart kullanıyorum, Televizyonuma Netflix programı indirmek istiyorum.. Linkte bulunan adımları gerçekleştiriyorum 3.adım olan TOOLBOX programını indirdim, çalıştırma durumunda herşeyi doğru uygulamama rağmen hata veriyor açılmıyor.. Tümünü ayıkla seçeneğide var oradan yapmayı uygulamayı deniyorum ekran boş açılıyor.. Kısacası burada tıkanıyorum nasıl yapım halledebilirim, bu konuda rica etsem yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .. iyi günler dilerim .!
yüklediginiz dosyayi paylasabilir misiniz burada?

4B07641C-0434-455E-8FA0-EEB28FDA3273.jpg
9556A312-8DEB-449E-BAF8-EA0A2D085FC4.jpg

İlk resim ne kaydediyor nede açıyor
2.resim Vestel toolbox açmaya çalıştığımda
3.resimdeki böyle hata veriyor

dosyalari paylasirmisiniz ,web dosyasi olarak mi kaydettiniz nicin o sekilde görünüyor?

toolbox buradan indirdinizse sorun yok kurabilirsiniz,veya profilinizi paylasin ben yardimci olayim
Çok bilgisayardan anlamıyorum K.bakmayın tabikide profilimi paylaşayım yardımcı olmanızı sorunu çözüp halletmenizi çok isterim ..
Ama profili Nası paylaşıcam onu bilmiyorum

Geri
Üst Alt