Smart menülere ekleme yapılamıyor tarayıcıya link girerek kullanmayı deneyin.mb98 anakartım var tek bişeyi merak ediyorum blutv yükleyebilir miyim ?cevap evet ise linkini aradım fakat bulamadım.yardımcı olabilecek bir babayiğit aranıyor...
Hayir yükleyemezsiniz,"starturl" kullanarak veya tarayiciya widget linklerinden birini yazarak seyretmeniz mümkün.blutv yükleyebilir miyim ?
Ben "babayiğit " olmadığımdan susma hakkımı kullanıyorum sevgili K kara_matem16 <--- Şaka tabiiimb98 anakartım var tek bişeyi merak ediyorum blutv yükleyebilir miyim ?cevap evet ise linkini aradım fakat bulamadım.yardımcı olabilecek bir babayiğit aranıyor...
Üşenmeyip yazılımı kurcalarsan yaparsın.Ben "babayiğit " olmadığımdan susma hakkımı kullanıyorum sevgili K kara_matem16 <--- Şaka tabiii
MB98 kartlı tv lazımÜşenmeyip yazılımı kurcalarsan yaparsın.
yüklediginiz dosyayi paylasabilir misiniz burada?Merhabalar Arkadaşlar Vestel Tv ve Mb110 anakart kullanıyorum, Televizyonuma Netflix programı indirmek istiyorum.. Linkte bulunan adımları gerçekleştiriyorum 3.adım olan TOOLBOX programını indirdim, çalıştırma durumunda herşeyi doğru uygulamama rağmen hata veriyor açılmıyor.. Tümünü ayıkla seçeneğide var oradan yapmayı uygulamayı deniyorum ekran boş açılıyor.. Kısacası burada tıkanıyorum nasıl yapım halledebilirim, bu konuda rica etsem yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .. iyi günler dilerim .!
yüklediginiz dosyayi paylasabilir misiniz burada?
yüklediginiz dosyayi paylasabilir misiniz burada?
toolbox buradan indirdinizse sorun yok kurabilirsiniz,veya profilinizi paylasin ben yardimci olayim
Çok bilgisayardan anlamıyorum K.bakmayın tabikide profilimi paylaşayım yardımcı olmanızı sorunu çözüp halletmenizi çok isterim ..toolbox buradan indirdinizse sorun yok kurabilirsiniz,veya profilinizi paylasin ben yardimci olayim