Önemli Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Peki yanlış dosya aktarıp içindekileri sildiğim için sorun yaşar mıyım , ya da fabrika ayarlarına dönse içinde ki dosyalar geri gelir mi :(
yanlis bir dosya yüklemeniz mümkün degil, belirli komutlara göre yükleme yapiliyor.ayrica silmenizde sorun degil, tekrar ayni sekilde dosyayi alabilirsiniz.

B Çevrimdışı

bktkd

Yeni Üye
8 Kas 2020
10
34
Hımmm,daha önce nasıl almıştın?
Daha önce usbyi taktım menü 4725 yapıp en alttaki usbyi seçtim dosyaları aldım , sonra pcye takıp burdaki talimatları uyguladım , kaydettim , profile klasörünü açıp kaydettiğim dosyayı o klasöre aldım , ve diğerlerini sildim. Sonra usb yi tekrar tv ye takıp aynı işlemleri yaptım , diğer dosyalar artık yok ki

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Daha önce usbyi taktım menü 4725 yapıp en alttaki usbyi seçtim dosyaları aldım , sonra pcye takıp burdaki talimatları uyguladım , kaydettim , profile klasörünü açıp kaydettiğim dosyayı o klasöre aldım , ve diğerlerini sildim. Sonra usb yi tekrar tv ye takıp aynı işlemleri yaptım , diğer dosyalar artık yok ki
Diğer dosyalar dediğin sanırım profili alma dosyaları idi,peki tvden aldığın dosya duruyor mu?
Yani profile içine kaydettiğin dosya?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
siz yazilanlari yaptiysaniz sadece netflix i aktif ettiniz iki ayri yerde diger profil bilgileriniz ayni zaten..

B Çevrimdışı

bktkd

Yeni Üye
8 Kas 2020
10
34
yanlis bir dosya yüklemeniz mümkün degil, belirli komutlara göre yükleme yapiliyor.ayrica silmenizde sorun degil, tekrar ayni sekilde dosyayi alabilirsiniz.

Tekrar takıp yaptım ama dosyalar gelmedi ,

Neyse ozaman sorun olmadığı için endişe etmeme gerek yok , aldığım gün bozmayayım da :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

siz yazilanlari yaptiysaniz sadece netflix i aktif ettiniz iki ayri yerde diger profil bilgileriniz ayni zaten..
Ben bu işlemleri yaptıktan sonra tv yi açıp kapadım ama netfilix gelmedi.

Sonra nerden güncellenir diye baktım , yazılım eskiymiş , güncelledim netfilix öyle geldi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet mb97 ve alt anakartlarda yok artik,bende mb97 tv yi elden cikardim modlama ile alakasi kalmadigi icin.Sadece Medionun bir yaziliminda nadir de olsa calisiyordu ama sorunluydu..
Desene hırsızın çaldığı tv işine yaramayacak (kendimi teselli ediyorum bu arada :) )
Aslında aynı işlemci+aynı yazılım var çoğunda,neye göre desteği çekiyorlar anlamıyorum,ilginç geliyor bana.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Desene hırsızın çaldığı tv işine yaramayacak (kendimi teselli ediyorum bu arada :) )
Aslında aynı işlemci+aynı yazılım var çoğunda,neye göre desteği çekiyorlar anlamıyorum,ilginç geliyor bana.
ilginc olan netflix tarayiciya yazilarak da calistirilabilen bir uygulama aslinda ama orada da calismadi.Bende bluetooth kulaklik ses ayarina bakiyorum gecen hafta ses ayarini yapabiliyordum, profil denemesinde tv yi kitleyip 11 haneli aktivasyon kodu isteyince ful yazilim yüklemistim. ilk basta sorunu cözmüs gibi görünsede sorun yenilendi bende baska mb130 profili yükledim aktivasyon kodu sorunu cözüldü fakat bu sefer bluetooth ses ayari kayboldu...yazilim ayni ama uygulama ve özellikler farkli reaksiyon veriyor.Netflix de de aynisi olmus olabilir.
Az önce ful yazilim yeniden yükledim bu sefer prime video gitti ana menüden :)

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
ilginc olan netflix tarayiciya yazilarak da calistirilabilen bir uygulama aslinda ama orada da calismadi.Bende bluetooth kulaklik ses ayarina bakiyorum gecen hafta ses ayarini yapabiliyordum, profil denemesinde tv yi kitleyip 11 haneli aktivasyon kodu isteyince ful yazilim yüklemistim. ilk basta sorunu cözmüs gibi görünsede sorun yenilendi bende baska mb130 profili yükledim aktivasyon kodu sorunu cözüldü fakat bu sefer bluetooth ses ayari kayboldu...yazilim ayni ama uygulama ve özellikler farkli reaksiyon veriyor.Netflix de de aynisi olmus olabilir.
Az önce ful yazilim yeniden yükledim bu sefer prime video gitti ana menüden :)
BT ses ayarını HW profilden mı ayarlıyorsun? ,çalışan ses ayarlı profilleri incelemek lazım,eğer profil yüklediğinde ayar bozuldu ise tabii,ama ben bunun HW ile olacağını sanıyorum,bir de yazılımda ses ayar desteği olmalı diye düşünüyorum-ki vardır bence,BT olduğuna göre- .
Bence yazılımlarda sadece işlemci farkı vardır,mips ,arm gibi,yani bunlara göre derlenir yazılımlar,gerçi yeni model tvlerin işlemcileri arm.
Prime videoda ülke seçimi varmıydı,öyle yazmıştın sanki daha önce,kurulum yaparken başka ülke seçince geliyordu diye hatırlıyorum,kurulumu tekrar öyle yapsan?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Bluetooth modlama ile aktif yapiyorum.Sizinde düsündügünüz gibi, hw ve sw de BT ile ilgili olacagini düsündügüm özellikleri aciyorum.ses menüsüne ekleniyor Ben gecen hafta denemek icin taktim yoksa kullandigim bir ürün degil,kulaklik ses ayari modlamasini da kontrol etmek istemistim,calisiyordu.Bugün forumda bir kisi Bt sorunundan bahsedince tekrar kontrol ettigim zaman kumandadan ayar yapilmadigini gördüm.
Prime video ilk kurulumda Ingiltere secerek yükledigim de cikmisti,

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bluetooth modlama ile aktif yapiyorum.Sizinde düsündügünüz gibi, hw ve sw de BT ile ilgili olacagini düsündügüm özellikleri aciyorum.ses menüsüne ekleniyor Ben gecen hafta denemek icin taktim yoksa kullandigim bir ürün degil,kulaklik ses ayari modlamasini da kontrol etmek istemistim,calisiyordu.Bugün forumda bir kisi Bt sorunundan bahsedince tekrar kontrol ettigim zaman kumandadan ayar yapilmadigini gördüm.
Prime video ilk kurulumda Ingiltere secerek yükledigim de cikmisti,
Normalde kulaklık olduğundan aslında kulaklık yazılımına atanması gerekiyor ama yapılmıyor galiba,bari onu yapmıyorsunuz ,hiç değilse ana ses yazılımına atama yapın da insanlar BT ses ayarını yapabilsinler,aslında android gibi ayrı ses ayarı olmalı,yapılabilir derlenirken ama nedense "salla gitsin" mantığı ile derlendiğinden gözden kaçıyor büyük ihtimalle.Hep yazdım,vestel çalışanları "vestel tv" kullanmıyorlar,belli,yoksa onlar bizden önce görürlerdi aksayan yönlerini tvlerin :)
Bu arada ben çıkıyorum,saat 03:22 olmuş yine :) ,iyi geceler diliyorum :ok

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Normalde kulaklık olduğundan aslında kulaklık yazılımına atanması gerekiyor ama yapılmıyor galiba,bari onu yapmıyorsunuz ,hiç değilse ana ses yazılımına atama yapın da insanlar BT ses ayarını yapabilsinler,aslında android gibi ayrı ses ayarı olmalı,yapılabilir derlenirken ama nedense "salla gitsin" mantığı ile derlendiğinden gözden kaçıyor büyük ihtimalle.Hep yazdım,vestel çalışanları "vestel tv" kullanmıyorlar,belli,yoksa onlar bizden önce görürlerdi aksayan yönlerini tvlerin :)
Bu arada ben çıkıyorum,saat 03:22 olmuş yine :) ,iyi geceler diliyorum :ok
sizede iyi geceler

Geri
Üst Alt