teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Profillerden mi bahsediyorsun?Tvden aldıklarımı kaydetmedim ve sildim ne olcak :(
Birde gelmedi netfilix
Profillerden mi bahsediyorsun?Tvden aldıklarımı kaydetmedim ve sildim ne olcak :(
Birde gelmedi netfilix
Aslında sanırım bunları yapınca gelmedi netfilix güncelleme yapınca geldi .Profillerden mi bahsediyorsun?
Netflix uygulamasi menüye gelse de artik vestel destegini cekti,acilis ekraninda kaliyor calismiyor uygulama..Sonra güncelleme ayarlarını buldum güncelledim netfilix geldi.
Şuan bir sorun gözükmüyor ama yanlış bişeyi tvye aktardım galiba :(Tvyi kapatıp-açtığında ,hatta fişini çıkartıp taktığında çalışıyorsa ,bir şey olmaz
Şuan çalışıyor amaNetflix uygulamasi menüye gelse de artik vestel destegini cekti,acilis ekraninda kaliyor calismiyor uygulama..
Ilginc film seyredebiliyorsunuz yani, profilinizi paylasir misiniz..Servis menü resiminide mümkünse paylasirsaniz sevinirim.Şuan bir sorun gözükmüyor ama yanlış bişeyi tvye aktardım galiba :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şuan çalışıyor ama
Ilginc film seyredebiliyorsunuz yani, profilinizi paylasir misiniz..Servis menü resiminide mümkünse paylasirsaniz sevinirim.
Ilginc film seyredebiliyorsunuz yani, profilinizi paylasir misiniz..Servis menü resiminide mümkünse paylasirsaniz sevinirim.
menü 4725 yaptiginizda cikan ekranin resimi,profil dosyanizi yüklediginiz ekran.Yaziliminizin versiyonu ve profillerinizi merak etmistim.Tv den aldiginiz dosyayi dosya paylasim sitelerine yükleyip linki burada paylasabilirseniz sevinirim.
Tesekkür ederim resim icin zahmet oldu,dosyalara gerek kalmadi.Ben anakartinizin mb97 oldugunu düsünmüstüm,mb211 imis..Pardon yanlış anladım
.Tv den aldiginiz dosyayi dosya paylasim sitelerine yükleyip linki burada paylasabilirseniz sevinirim.
Dosyaları sildim nerden bulacağım ki ,
Peki yanlış dosya aktarıp içindekileri sildiğim için sorun yaşar mıyım , yada fabrika ayarlarına dönse içinde ki dosyalar geri gelir mi :(Tesekkür ederim resim icin zahmet oldu,dosyalara gerek kalmadi.Ben anakartinizin mb97 oldugunu düsünmüstüm,mb211 imis..
Ben de MB97 sanmıştımTesekkür ederim resim icin zahmet oldu,dosyalara gerek kalmadi.Ben anakartinizin mb97 oldugunu düsünmüstüm,mb211 imis..
Tekrar alırsan dosyalara sevgili hosbulduk göz atar,ama dediğim gibi ,sorun yaşanacak ise ,ilk başta yaşardın,sıkıntı yok gibi görünüyorPeki yanlış dosya aktarıp içindekileri sildiğim için sorun yaşar mıyım , yada fabrika ayarlarına dönse içinde ki dosyalar geri gelir mi :(
Nasıl alacağım pekiTekrar alırsan dosyalara sevgili hosbulduk göz atar,ama dediğim gibi ,sorun yaşanacak ise ,ilk başta yaşardın,sıkıntı yok gibi görünüyor