Önemli Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler

B Çevrimdışı

bktkd

Yeni Üye
8 Kas 2020
10
34
Profillerden mi bahsediyorsun?
Aslında sanırım bunları yapınca gelmedi netfilix güncelleme yapınca geldi .

Usbyi tv ye takıp içine bikaç dosya alıyoruz ya onları sildim.

Sonra dediği işlemleri yapıp profile klasörü yaptım true yaptım onu kaydetmek için diğer dosyaları sildim

Sonra tekrar tvye takık usb nin içindekileri tvye aktardım. Kapadım açtım olmadı

Sonra güncelleme ayarlarını buldum güncelledim netfilix geldi. Ben yanlış bişeyi tvye usb ile aktardım galiba , bişey olur mu :(

B Çevrimdışı

bktkd

Yeni Üye
8 Kas 2020
10
34
B Çevrimdışı

bktkd

Yeni Üye
8 Kas 2020
10
34
Ilginc film seyredebiliyorsunuz yani, profilinizi paylasir misiniz..Servis menü resiminide mümkünse paylasirsaniz sevinirim.

Fotograf olarak bunları mı istediniz

Tvyi bugün aldım

14dd7718b16ee42b3.jpg
28166b667d4e01b7c.jpg
336b53c44a0d4bc5f.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ilginc film seyredebiliyorsunuz yani, profilinizi paylasir misiniz..Servis menü resiminide mümkünse paylasirsaniz sevinirim.

Birde dediğim gibi burda ki uygulamaları yapınca değil güncelleme yaptıktan sonra geldi , ilk önce güncelleme yapabilseydim tv ye yanlış bişey aktarmamış olacaktım :(

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
menü 4725 yaptiginizda cikan ekranin resimi,profil dosyanizi yüklediginiz ekran.Yaziliminizin versiyonu ve profillerinizi merak etmistim.Tv den aldiginiz dosyayi dosya paylasim sitelerine yükleyip linki burada paylasabilirseniz sevinirim.

B Çevrimdışı

bktkd

Yeni Üye
8 Kas 2020
10
34
menü 4725 yaptiginizda cikan ekranin resimi,profil dosyanizi yüklediginiz ekran.Yaziliminizin versiyonu ve profillerinizi merak etmistim.Tv den aldiginiz dosyayi dosya paylasim sitelerine yükleyip linki burada paylasabilirseniz sevinirim.

Pardon yanlış anladım

.Tv den aldiginiz dosyayi dosya paylasim sitelerine yükleyip linki burada paylasabilirseniz sevinirim.

Dosyaları sildim nerden bulacağım ki ,

IMG_20201108_020248.jpg

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721

Pardon yanlış anladım

.Tv den aldiginiz dosyayi dosya paylasim sitelerine yükleyip linki burada paylasabilirseniz sevinirim.

Dosyaları sildim nerden bulacağım ki ,
Tesekkür ederim resim icin zahmet oldu,dosyalara gerek kalmadi.Ben anakartinizin mb97 oldugunu düsünmüstüm,mb211 imis..

B Çevrimdışı

bktkd

Yeni Üye
8 Kas 2020
10
34
Tesekkür ederim resim icin zahmet oldu,dosyalara gerek kalmadi.Ben anakartinizin mb97 oldugunu düsünmüstüm,mb211 imis..
Peki yanlış dosya aktarıp içindekileri sildiğim için sorun yaşar mıyım , yada fabrika ayarlarına dönse içinde ki dosyalar geri gelir mi :(

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Peki yanlış dosya aktarıp içindekileri sildiğim için sorun yaşar mıyım , yada fabrika ayarlarına dönse içinde ki dosyalar geri gelir mi :(
Tekrar alırsan dosyalara sevgili hosbulduk hosbulduk göz atar,ama dediğim gibi ,sorun yaşanacak ise ,ilk başta yaşardın,sıkıntı yok gibi görünüyor :ok

Geri
Üst Alt