hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
Bugün bir üye yazilimi tekrar yüklediginde uygulamanin calistigini söyledi , mb97 anakartiKardeş aynı sorun benim tv dede var
Bugün bir üye yazilimi tekrar yüklediginde uygulamanin calistigini söyledi , mb97 anakartiKardeş aynı sorun benim tv dede var
Nasıl yani sorun bizde miBugün bir üye yazilimi tekrar yüklediginde uygulamanin calistigini söyledi , mb97 anakarti
hocam ben Mb97 tarayıcıdan denedim tarayıca netflix'in filmler dizileri gösteren fotoğrafları yüklüyor ama hiçbir videoyu açmıyorVestelin mb97 lerde netflix destegini kaldirdigini düsünüyorum ben,ayrica modlama ile eklenmesini de engellediler zaten.Uygulamayi calistiran üyede tv sinin nasil uygulamayi calistirdigi hakkinda bir fikrim yok acikcasi, ayrica üyeligim olmadigi icin deneme yapma imkanimda yok.
Tv çöker. Amazon prime bu kartlarda calismiyor..Çok kolaymış, yazılım atmadan sadece swprofile dosyasında edit yapılarak yapılıyomuş. Teşekkürler..
Peki swprofile kapalı olanları açarsak ne oluyor, sıkıntı oluyor mu?
Amazon prime falan nasıl yükleyeceğiz??
Mb9x serisinde Netflix artik desteklenmiyor, fakat youtube uygulamasi sorunsuz calisiyor..Ilk kurulum yapip tekrar deneyin..mb97 youtube güncellemesi yazimini yüklemediyseniz öncelikle onu yükleyin,ilk mesajimda linki mevcut.Merhaba Mb 97 anakart mevcut. Gösterilen adımların hepsini yaptım Netflix geldi fakat giriş ekranında sorun yaşıyorum . Uygulamayı çalıştırdığım anda Netflix simgesinde yükleme ekranı olarak sürekli kalıyor. Aynı sorunu youtube da da yaşıyorum yardımcı olabilir mi siniz ?