Önemli Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler

R Çevrimdışı

redrane35

Yeni Üye
26 Ara 2020
7
41

Dosyaya buradan erişebilirsiniz:
power_up.zip

20201227_143249.jpg

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Evet eksik yapmışım su an dosyalar hazır eksiksiz
Dosyaya buradan erişebilirsiniz:
Gonder.zip
Kullanıcılar için gizli metin: redrane35

dosyayi zipden cikartip usbde olusturacaginiz "profile" dosyasinin icine kaydedin ve aldiginiz sekilde tv ye yükleyip daha sonra tv yi kapatin fisini cekin ve tekrar acin..

R Çevrimdışı

redrane35

Yeni Üye
26 Ara 2020
7
41
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

dosyayi zipden cikartip usbde olusturacaginiz "profile" dosyasinin icine kaydedin ve aldiginiz sekilde tv ye yükleyip daha sonra tv yi kapatin fisini cekin ve tekrar acin..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ellerine sağlık kardeş tv de netflix oldu sayende ve çalışıyor hesabımla giriş yapıldı çok teşekkür ederim.

20201227_18111667011f22dd26b631.jpg

A Çevrimdışı

atc61

Yeni Üye
28 Ara 2020
6
46
Selamlar.Bu yararlı konu için teşekkürler. fakat mb211 anakartlı vestel tv de bütün adımları titzlikle uyguladım NETFLIX gelmedi.En son factory reset attım dedğiniz gibi yine yok.Yardımcı olma şansınız var mı? Usb içindeki sw dosyasına vestel ttolbox la yine baktım her ikisi de true olarak kayıtlı.sorun ne anlayamadım.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selamlar.Bu yararlı konu için teşekkürler. fakat mb211 anakartlı vestel tv de bütün adımları titzlikle uyguladım NETFLIX gelmedi.En son factory reset attım dedğiniz gibi yine yok.Yardımcı olma şansınız var mı? Usb içindeki sw dosyasına vestel ttolbox la yine baktım her ikisi de true olarak kayıtlı.sorun ne anlayamadım.
Mb211 de bazı arkadaşlar güncelleme yapıp bunu denedikten sonra olduğunu bahsetmişti güncel sürümde misiniz

A Çevrimdışı

atc61

Yeni Üye
28 Ara 2020
6
46
Mb211 de bazı arkadaşlar güncelleme yapıp bunu denedikten sonra olduğunu bahsetmişti güncel sürümde misiniz
Evet bugün güncelledim yazılımı.Keşke yapmasaydim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani netflix gelme şansı yok mu artık?

Geri
Üst Alt