Dosyaya buradan erişebilirsiniz:
power_up.zip
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
power_up.zip
eksik islem yapmissiniz ,profil dosyasini alamamissiniz,aldiktan sonra sw ile baslayani paylasmaniz gerekiyor.
Alınma aşamasını yazarmisinizeksik islem yapmissiniz ,profil dosyasini alamamissiniz,aldiktan sonra sw ile baslayani paylasmaniz gerekiyor.
1. mesajda videolu anlatim ve profil alma aciklama linki mevcutAlınma aşamasını yazarmisiniz
Evet eksik yapmışım su an dosyalar hazır eksiksiz1. mesajda videolu anlatim ve profil alma aciklama linki mevcut
Evet eksik yapmışım su an dosyalar hazır eksiksiz
Gonder.zip
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
dosyayi zipden cikartip usbde olusturacaginiz "profile" dosyasinin icine kaydedin ve aldiginiz sekilde tv ye yükleyip daha sonra tv yi kapatin fisini cekin ve tekrar acin..
rica ederim güle güle kullanmaniz dilegiyleMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ellerine sağlık kardeş tv de netflix oldu sayende ve çalışıyor hesabımla giriş yapıldı çok teşekkür ederim.
Mb211 de bazı arkadaşlar güncelleme yapıp bunu denedikten sonra olduğunu bahsetmişti güncel sürümde misinizSelamlar.Bu yararlı konu için teşekkürler. fakat mb211 anakartlı vestel tv de bütün adımları titzlikle uyguladım NETFLIX gelmedi.En son factory reset attım dedğiniz gibi yine yok.Yardımcı olma şansınız var mı? Usb içindeki sw dosyasına vestel ttolbox la yine baktım her ikisi de true olarak kayıtlı.sorun ne anlayamadım.
Evet bugün güncelledim yazılımı.Keşke yapmasaydim ?Mb211 de bazı arkadaşlar güncelleme yapıp bunu denedikten sonra olduğunu bahsetmişti güncel sürümde misiniz
Yani netflix gelme şansı yok mu artık?Mb211 de bazı arkadaşlar güncelleme yapıp bunu denedikten sonra olduğunu bahsetmişti güncel sürümde misiniz
Neden keşke yapmasaydin ?Evet bugün güncelledim yazılımı.Keşke yapmasaydim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani netflix gelme şansı yok mu artık?
Neden keşke yapmasaydin
Bir çaresi var mıdır?Neden keşke yapmasaydin ?