Önemli Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam çok meşgul ettim sizi kusura bakmayın ama ayarlar kısmında daha fazla diyince netflix kısmı geliyor. Ona tıklayıp pasif et diyince ne oluyor. Birde tv yi sıfırlarsam Netflix silinirmi?
Pasif hale alınca sn silerek girmiyor diye biliyorum, ilk kurulumda gitmez , full yazılım yüklerseniz silinir

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Pasif yaparsaniz netflix silinmez ama kullanamazsiniz,kullanmak icin tekrar aktif yapmaniz gerek.Servis menüden fabrika ayarlarina dönerseniz netflix silinir..

M Çevrimdışı

maximusvet

Yeni Üye
27 Şub 2021
1
37
salut j'ai fait de la manipulation et j'ai réussi à regarder netflix à la télé D'un autre côté, il ne s'allume pas et j'obtiens ce message d'erreur ui-800-2. Aidez-moi, s'il vous plaît

Son düzenleme:
smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
salut j'ai fait de la manipulation et j'ai réussi à regarder netflix à la télé D'un autre côté, il ne s'allume pas et j'obtiens ce message d'erreur ui-800-2. Aidez-moi, s'il vous plaît

Votre appareil rencontre un problème matériel ou logiciel qui ne peut être résolu que par le fabricant de l'appareil. Pour regarder à nouveau Netflix, contactez le fabricant de votre appareil et demandez ce qui suit: Demandez de l'aide pour mettre à niveau le micrologiciel de l'appareil vers la dernière version. Demandez de l'aide pour restaurer les paramètres d'usine. Si vous ne pouvez toujours pas regarder le flux après avoir suivi ces étapes, votre fabricant peut proposer d'autres suggestions pour réparer votre appareil. S'ils ne sont pas en mesure de vous fournir des étapes supplémentaires ou si les étapes supplémentaires proposées ne résolvent pas le problème, vous devez utiliser un autre appareil compatible Netflix pour continuer la diffusion. yokoono yokoono

1 Çevrimdışı

11ahmet

Yeni Üye
2 Mar 2021
1
Tekrar takıp yaptım ama dosyalar gelmedi ,

Neyse ozaman sorun olmadığı için endişe etmeme gerek yok , aldığım gün bozmayayım da :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu işlemleri yaptıktan sonra tv yi açıp kapadım ama netfilix gelmedi.

Sonra nerden güncellenir diye baktım , yazılım eskiymiş , güncelledim netfilix öyle geldi
ya size zahmet varsa elinizde bana buradan vestel mb97 dosyası atabilir misiniz? siteden o kadar baktım bulamadım. Sitedeki herhangi biri gönderirse çok sevimirim. Tşkl şimdiden..

R Çevrimdışı

ramazan1940

Yeni Üye
10 Mar 2021
3
34
usta ben truledım ama usb formatladıgımda tv den aldıgım dosyalarıda sılmısım tekrardan alamıyorum tvden dosyaları yardımcı olurmusunuz :(

B Çevrimdışı

bur59

Yeni Üye
20 Ara 2020
2
31
iyi akşamlar modlama yapacagım ancak mb 100 anakart vestel tv toolbox programını kuruyorum ancak dosyayı toolboxta acamıyorum

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
iyi akşamlar modlama yapacagım ancak mb 100 anakart vestel tv toolbox programını kuruyorum ancak dosyayı toolboxta acamıyorum
Toolbox programı kurulumsuz portatiftir. Sol üst kenarındaki klasör simgesine tıklayıp yol olarak yazılım dosyasını göstereceksiniz.

kvrn12 Çevrimdışı

kvrn12

Yeni Üye
25 Nis 2021
15
Merhaba Toolbox Programı ile Sadece Youtube ve Netflix mi aktif edilebilir orada Twitter Turkcell Tv gibi bir çok seçenek daha var , onları da aktif edersek gelirler mi acaba

M Çevrimdışı

mvdnz422

Yeni Üye
24 Nis 2021
4
49
Şefim burada Vestel toolboxta sw profilde diğer tivibu, turkcelltv, google gibi dosyalarda false bunlarıda true yapsak çalışırmı yoksa sıkıntı olurmu? Teşekkürler bu arara mb120 yazılım tvdeki

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt