17MB120 2.45.12.1 NETFLİX.zipTEKNOwest , F fikoloji ,MB120 de netflix desteği varmıydı ,biliyormusunuz
Aha, bu ne hız ,telgraflar böyle hızlımıydı,daha şimdi çekmiştim telgrafı tekno17MB120 2.45.12.1 NETFLİX.zip
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Bizden hızlısı amerikaya vardıAha, bu ne hız ,telgraflar böyle hızlımıydı,daha şimdi çekmiştim telgrafı tekno
Bu gün Tire'ye gittik ,önümdeki aracın plakası THY idi,ama kişiyi solladım gittim ,o USA'ya varan ben olmayayımBizden hızlısı amerikaya vardı
Elinize emeğinize sağlık. İlk olarak MB97 model anakartlı SEG TVmin core güncellemesini yaptım. daha sonra modlama ile Netflixi aktif ettim. (Kingston flash belleğim de sıkıntı çıktı Sandisk ile tekrar denediğim de oldu) Geçen senelerde de DTS ses açmıyor diye satmaya karar vermiştim TV'yi sizin sayenizde sıkıntıyı çözmüş masraftan kurtulmuştum şimdi de internet aldım ve android box ararken yolum yine buraya düştü ve beni yine masraftan kurtardınız. Harikasınız çok teşekkürler.
Bı resim atarmisinmerhaba bm97 kartlı 43fb8500 tv de netflixi yansıtarak veya uygulama ile getirttim.
fakat netlix 16:9 yerine sanki zoomlu gibi görüntünün ortasını alıp oynatıyor ve hiç müdahale edemiyorum görüntü özelliklerine... çok çirkin bir görüntü oluyor uzun ince...,
var mı çözümü?
banada yardımcı olurmusungüle güle kullanin