16Edit.dll hatası veriyor vestel mb97model birinci adım tamamlandı ikinci aşamada sorun veriyor ?tv den aldiginiz sw dosyasini yukarda anlattiginiz islemle modifiye yapmis oluyorsunuz.Indirdiginiz 3 dosyadan Modifiye ettiginiz sw li olan dosyayi usb icinde olusturdugunuz "Profile " isimli dosya icine kaydedip tv ye usb operations ile kaydetmeniz gerekiyor,digerleri yyine usb icinde kalabilir.Dikkat etmeniz gereken ayrintilar konu icerisinde var.
dll hatası mı veriyor ilginç16Edit.dll hatası veriyor vestel mb97model birinci adım tamamlandı ikinci aşamada sorun veriyor ?
dll hatası mı veriyor ilginç
Bir foto alayım hata verdiğinde bakayım,ne diyor.
antivirüs yüklüyse kapatıp vestel toolboxu çalıştırmayı deneyin
bütün işlemleri hallettim yine de gelmedi netflix :(antivirüs yüklüyse kapatıp vestel toolboxu çalıştırmayı deneyin
en son işlem televizyonu kapatıp fişini çekip tekrar takmak olmali. Profile dosyasını stand by açılışta yüklemeyebilir.bütün işlemleri hallettim yine de gelmedi netflix :(
Tv den aldığınız profil dosyasını drive veya dosya upload sitesine yükleyip link verirseniz kontrol edebilirim.bütün işlemleri hallettim yine de gelmedi netflix :(
Laptop da güzelmiş ,senin miBen hiç modlama yapmadım yazılımı yükledim alttaki kumanda ile netflix tuşuna basıyorum giriyor .Menüde görünmüyor
Yaptığın dosyanın üzerine gelip sağ tıkla ,oradan "kopyala" seç ,Profile isimli klasörü de açıp içine yine sağ tıkla "yapıştır" seç.o kadarAdım 6 ; Bu iki islemi yaptiktan sonra toolbox daki islemi kaydedip programi kapatiyoruz.
Adım 7 ; Simdi yapmamiz gereken fat32 ile bicimlendirilmis usb de bos bir "Profile" dosyasi olusturmak.Bu dosyanin icine modifiye ettigimiz mb97_swprofile.bin dosyasini kaydediyoruz.
-Geriye kalan islemleri tv de yapmaniz gerekiyor
MERHABA BÜYÜK HARF YAZDIM KENDİ YAZIM OLDUĞU ANLAŞILSIN ŞİMDİ BEN BU ADIMLARI İZLEYİP DEĞİŞİKLİĞİ YAPTIM FAKAT TOOLBOX PROGRAMINA KAYDETTİĞİM DEĞİŞİKLİĞİ TEKRAR NASIL ALIP USP İÇİNDE AÇTIĞIM PROFİLE DOSYASINA YAPIŞTIRICAM