hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
hayir degil , mb90 dan mb100 e kadar olan dosyalari usb ye kaydedip dener misiniz?profiller dosyasındaki mb98 dosyası bozuk olabilirmi
hayir degil , mb90 dan mb100 e kadar olan dosyalari usb ye kaydedip dener misiniz?profiller dosyasındaki mb98 dosyası bozuk olabilirmi
denedim gene pover up geldihayir degil , mb90 dan mb100 e kadar olan dosyalari usb ye kaydedip dener misiniz?
mb97 dosyasi ile islemi tekrarlar misiniz , youtube güncellemesi sonrasinda mb98 anakartli tv ler icinde sw profilleri almak icin mb97 kullanmak gerekiyor. islemi mb97 ye göre yapinca profil dosyasi geliyor ve bu profilde netflix aktif degil.usb oppertions yaptım ama pover up dosyası geldi ne yapabilirim farklı usbde denedim gene aynısı oldu anakart mb98
Eger anakartiniz mb98 ise islemi mb97 ile yeniden yapmaniz gerekiyor,mb98 lerde youtube yazilim güncellemesinden sonra sw profil islemi icin mb97 isimli dosyayi kullanmak gerekiyor.power up diye metin dosyası olustu sw profile olusmadı
Hayırlısı olsunteşekkür ederim oldu
Aslında onun için tümünü yükleseniz de olur" diye belirttim dosya alma konusunda ,çünkü karta göre olmuyor bazı profil dosyaları,mesela benim kart mb91 ama dosyalar mb90Eger anakartiniz mb98 ise islemi mb97 ile yeniden yapmaniz gerekiyor,mb98 lerde youtube yazilim güncellemesinden sonra sw profil islemi icin mb97 isimli dosyayi kullanmak gerekiyor.
Aslinda deneme imkanim olmasaydi deneyen kiside problem oldugunu düsünürdüm.Profil alma konusuna ekleyin isterseniz ek bilgi olarak,veya dosya icindeki tüm dosyalari her ihtimale karsi usb ye kaydetmeleri gerektigini kalin harflerle belirtmek gerek.Aslında onun için tümünü yükleseniz de olur" diye belirttim dosya alma konusunda
Doğru,hemen mesajı düzenliyeyim sevgili hosbuldukAslinda deneme imkanim olmasaydi deneyen kiside problem oldugunu düsünürdüm.Profil alma konusuna ekleyin isterseniz ek bilgi olarak,veya dosya icindeki tüm dosyalari her ihtimale karsi usb ye kaydetmeleri gerektigini kalin harflerle belirtmek gerek.
dosyayi rar dan cikarip kullanin.hepsinin ayni dosya icinde olmasi gerekiyor.desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
hiçbir türlü yapmadım.dosyayi rar dan cikarip kullanin.hepsinin ayni dosya icinde olmasi gerekiyor.
az önce kontrol ettim linki program calisiyor..winzip ile deneyin isterseniz,ayrica siz büyük ihtimalle sadece exe dosyasini cikariyorsunuz.bütün icindeki dosyalar bir dosya icine cikarilacakhiçbir türlü yapmadım.