A
atoomkarinca
Yeni Üye
- 9 May 2020
- 2
- 44
üstad. Linki tekrar gönderir misin acemiyiz.
KULANDIĞIM USB FAT32 HATTA FARKLI BİR USBDE KULANDIM AYNISI OLDU VİDEODAKİ HER ŞEYİ AYNI YAPTIMUsb de bir probleminiz var, ya dosya yanlis ya da kacirdiginiz bir ayrinti var o yüzden sadece powerup gelir.Aslinda videoda ayrintili olarak hersey anlatiliyor, ayrica kullandiginiz usb nin fat32 formatlanmis olmasi lazim
usb icerigini gösteren resim paylasir misiniz ,bir de servis menü resimi.Profili alabildiyseniz onu paylasabilirsiniz öncelikle..KULANDIĞIM USB FAT32 HATTA FARKLI BİR USBDE KULANDIM AYNISI OLDU VİDEODAKİ HER ŞEYİ AYNI YAPTIM
Bu sayfanın 1.ci mesajında linküstad. Linki tekrar gönderir misin acemiyiz.
dosyayi kendiniz mi olusturdunuz, text dosyasi mi kullanilan dosya? eger öyleyse olmazdownload profile
ben oluşturmadım flasa uygun olan dosyayı yukledim tvye taktım aynı şekilde adım adım söylediğiniz gibi yaptım tv olusturdu o dosyaları..farklı flash bellekler denedim aynı sonuc çıktı..dosyayi kendiniz mi olusturdunuz, text dosyasi mi kullanilan dosya? eger öyleyse olmaz
usb iceriginin resimini paylasir misiniztv olusturdu o dosyaları
usb deki dosyaniz yanlis , hatali veya usb fat32 degildir..tv usb den herhangi bir islem emri alamadigi zaman geliyor power up dosyasipover up dosyası
ne yapmam lazım fat 32 yaptım gene aynısı olduusb deki dosyaniz yanlis , hatali veya usb fat32 degildir..tv usb den herhangi bir islem emri alamadigi zaman geliyor power up dosyasi
videoyu izleyin nasil yapilacagi anlatiliyor videoda..ne yapmam lazım fat 32 yaptım gene aynısı oldu
videou 3 kere izledim profiller dosyasındaki mb98 dosyası bozuk olabilirmivideoyu izleyin nasil yapilacagi anlatiliyor videoda..