Dangeristan
Yeni Üye
yardımlarınız için çok teşekkür ederim youtube güncellemeyle ve netflix modlamayla geldi moralim de yerine geldi
sağolun varolun
sağolun varolun
Keyifli günlerde kullanmanizi dilerim..yardımlarınız için çok teşekkür ederim youtube güncellemeyle ve netflix modlamayla geldi moralim de yerine geldi
sağolun varolun
Netflix icin ilk mesajda anlatilanlari uygulayabilirsiniz.Mb100 anakartli televizyona baska anakartlara ait yazilim yüklenmez tv acilmaz.aynı televizyon bende de var mb100 sürümlü güncellemeleri yükledim.netflix halagelmedi. asıl anlamadığım mb100 olan televizyona mb120 veya mb130 u yükleyebilirmiyim yada bu netflix i nasıl getirebilirim...
Mb100 lerde %70 islem basarili oluyor,bunlarda stabil sürümü yüklenen kartlarin basari orani yüksek.bir sürüm mü yüklemem gerekli
Alles wird in der ersten Nachricht erklärt. Installieren Sie zuerst die Software für das YouTube-Update. Youtube link .Die nächsten Schritte sind für Netflix. Wenn Netflix nicht in Ihrem Smart-Menü angezeigt wird, können Sie es anwenden.Youtube uygulaması
Hayırlı uğurlu olsun.mb97 telefunken tvde işlemi başarılı şekilde sağladım. Teşekkürler.
gerekli adımları pc yardımı ile yaparsan başarı sağlayabilirsin video da mevcut.Merhaba mb97 netfix ve youtube konusunda bana da yardımcı olur musunuz?
Usb de bir probleminiz var, ya dosya yanlis ya da kacirdiginiz bir ayrinti var o yüzden sadece powerup gelir.Aslinda videoda ayrintili olarak hersey anlatiliyor, ayrica kullandiginiz usb nin fat32 formatlanmis olmasi lazimMerhaba Mb98 ekran kartlı televizyonumu mb98 profilesi atıp takıp usb operations yapıyorum pcye takınca içinde powerup log diye bir dosya bide mb98 oluyor diğer şeyler gelmiyor yardımcı olabilrmisniz