Önemli Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler

yardımlarınız için çok teşekkür ederim youtube güncellemeyle ve netflix modlamayla geldi moralim de yerine geldi
sağolun varolun

merhaba arkadaşlar dediğiniz yolları izleyerek netfix kuruldu. ben şöyle bir hata yaptım , yüklemelerden sonra smart içinde netfix var diyerek defalarca yeniden yükleme yaptım.

Ama netfix ana menüye geliyormuş ana menüde internet ayarlarına netfix sin geldiğini görünce şaşırdım. bunuda bir çocuğon çektiği youtube videyosunda tesadüfen gördüm.
yalnız netfixte bir sorun var filimler ekrana sığmıyor gibi , yani ekran modu değişmiyor konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

aynı televizyon bende de var mb100 sürümlü güncellemeleri yükledim.netflix halagelmedi. asıl anlamadığım mb100 olan televizyona mb120 veya mb130 u yükleyebilirmiyim yada bu netflix i nasıl getirebilirim...
Netflix icin ilk mesajda anlatilanlari uygulayabilirsiniz.Mb100 anakartli televizyona baska anakartlara ait yazilim yüklenmez tv acilmaz.

bunları yaptım zaten hocam yinede netflix gelmedi. daha yeni bir sürüm mü yüklemem gerekli

Merhaba
Sizden sorunumu çözmeye çalışmanızı rica ediyorum.
Youtube uygulamasında çalışmayan bir Telefunken TV'ye sahibim. Bir çözüm var mı?
PS. Google translate'i hatalar için çok üzgünüm.

media-share-0-02-0a-d6be8a7dc443040ee664e2c5c8288b63c1f0d4e5ea378f2840cd86d8aca36968-d6e3f9ec-bb5f-429a-b353-ed8474f84eb9.jpg

Youtube uygulaması
Alles wird in der ersten Nachricht erklärt. Installieren Sie zuerst die Software für das YouTube-Update. Youtube link .Die nächsten Schritte sind für Netflix. Wenn Netflix nicht in Ihrem Smart-Menü angezeigt wird, können Sie es anwenden.

mb97 telefunken tvde işlemi başarılı şekilde sağladım. Teşekkürler.

Merhaba mb97 netfix ve youtube konusunda bana da yardımcı olur musunuz?

Merhaba Mb98 ekran kartlı televizyonumu mb98 profilesi atıp takıp usb operations yapıyorum pcye takınca içinde powerup log diye bir dosya bide mb98 oluyor diğer şeyler gelmiyor yardımcı olabilrmisniz

Merhaba Mb98 ekran kartlı televizyonumu mb98 profilesi atıp takıp usb operations yapıyorum pcye takınca içinde powerup log diye bir dosya bide mb98 oluyor diğer şeyler gelmiyor yardımcı olabilrmisniz
Usb de bir probleminiz var, ya dosya yanlis ya da kacirdiginiz bir ayrinti var o yüzden sadece powerup gelir.Aslinda videoda ayrintili olarak hersey anlatiliyor, ayrica kullandiginiz usb nin fat32 formatlanmis olmasi lazim

Geri
Üst Alt