Linkteki güncellemeyi deneyip bilgi verirmisiniz.ustam kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim çocuklar zaman zaman ödev seyrediyorlar yavaş olsada sıkıntı değil youtube için yardımcı olurmusun sana zahmet istediğiniz fotoğrafı ekliyorum.
![]()
Linkteki güncellemeyi deneyip bilgi verirmisiniz.ustam kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim çocuklar zaman zaman ödev seyrediyorlar yavaş olsada sıkıntı değil youtube için yardımcı olurmusun sana zahmet istediğiniz fotoğrafı ekliyorum.
![]()
ustam aynı şekilde denedim çalıştı çok teşekkür ederim çok sağolun emeğinize sağlıkLinkteki güncellemeyi deneyip bilgi verirmisiniz.
çok sevindim güle güle kullanın.ustam aynı şekilde denedim çalıştı çok teşekkür ederim çok sağolun emeğinize sağlık
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Seg 49 İnch tv youtube açılmıyor Çözüm varmıdır acaba? 49SD6100 49'' Smart Led Tv Thorium V3.7.6n
![]()
![]()
ama binamda iki komşumda bizim evde görünce onlarda istiyor çocuklara
yaparmısın dediler bir deneyelim dedik (biraz yavaş ama sıkıntı değil alıştık)
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullanın.kolay gelsin geçenki verdiğiniz benim tv için youtube yazılımı işime yaradı çok çok teşekkür ederimama binamda iki komşumda bizim evde görünce onlarda istiyor çocuklara
yaparmısın dediler bir deneyelim dedik (biraz yavaş ama sıkıntı değil alıştık)
![]()
![]()
ben sistem resmini çektim biri vestel biri nexon ikisindede wifi özelliği yok ama kablo ile bağlantı yapınca youtube açılıyor ama video oynatmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
Donanım yetersizliği nedeniyleMerhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Komşularınızın TV' leri için çok iyi haber veremeyeceğim ancak yine ustalarımız bir göz atıp mümkünse yardımcı olacaklardır. Çünkü paylaşılan TV'lerden biri (Alttaki) Mb90 Anakarta sahip görünüyor. Özellikle mb9x serisindeki anakartlarda bu tip yazılım güncellemeleri riskli ve TV' nin açılmayacağı sonuçlara yol açacağı için tarafımızdan pek paylaşılmıyor. Diğer detayda donanım uyumu. Donanım, yenilenen youtube gereksinimlerini karşılamadığı için çözüm olmayabilir. Üstteki anakartta yine mb96 değil mb95 olduğu için sanıyorum aynı koşullar onun için de geçerli. Yine de üstadlar ile konuyu paylaşalım. @By_Trol @Sota @TEKNOwest var bir çaresi derlerse yazılımı yönlendireceklerdir.
peki ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederimMerhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Komşularınızın TV' leri için çok iyi haber veremeyeceğim ancak yine ustalarımız bir göz atıp mümkünse yardımcı olacaklardır. Çünkü paylaşılan TV'lerden biri (Alttaki) Mb90 Anakarta sahip görünüyor. Özellikle mb9x serisindeki anakartlarda bu tip yazılım güncellemeleri riskli ve TV' nin açılmayacağı sonuçlara yol açacağı için tarafımızdan pek paylaşılmıyor. Diğer detayda donanım uyumu. Donanım, yenilenen youtube gereksinimlerini karşılamadığı için çözüm olmayabilir. Üstteki anakartta yine mb96 değil mb95 olduğu için sanıyorum aynı koşullar onun için de geçerli. Yine de üstadlar ile konuyu paylaşalım. @By_Trol @Sota @TEKNOwest var bir çaresi derlerse yazılımı yönlendireceklerdir.
ustacım teşekkür ederim çok sağolunDonanım yetersizliği nedeniyle
Androidbox kullanılması daha doğru olacaktır.
Rica ederiz.peki ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim
ustacım teşekkür ederim çok sağolun![]()
Bana mb96 YouTube açılmıyor onun için yazılım atabilirmisiniz*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bana mb96 YouTube açılmıyor onun için yazılım atabilirmisiniz
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.Bana mb96 YouTube açılmıyor onun için yazılım atabilirmisiniz
![]()