90 Yazacak sorun yok. Klasör içerisinde iki dosya olacak ikisini de flash bellek içerisine kopyalayın. Tek ise aynı yazılımına tekrar link veriyorum.
Ustam bu hatayı aliyorum
vermiş olduğunuz klasör mb96 görünüyor
ama klasörün içine girdiğim zaman mb90 görünüyor burda bir yanlışlik olmasin saygilar...
youtube yazılımı başarıyla yüklendi OK90 Yazacak sorun yok. Klasör içerisinde iki dosya olacak ikisini de flash bellek içerisine kopyalayın. Tek ise aynı yazılımına tekrar link veriyorum.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek
Hocam merhaba ben konuya yeni dahil oldum. Bu konularda amatorum. Bende Vestel smart yazılım V.3.6.6n Mb90 YouTube açılıyor ama oynatmıyor. Telefondan paylaşım ilede oynatmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.90 Yazacak sorun yok. Klasör içerisinde iki dosya olacak ikisini de flash bellek içerisine kopyalayın. Tek ise aynı yazılımına tekrar link veriyorum.
OK tuşu ile yüklenecek
Merhaba nasıl yaptınız acaba. YouTube bende de açmıyor videolarıyoutube yazılımı başarıyla yüklendi OK
saygılar...
youtube yazılımı başarıyla yüklendi OK
saygılar...
Yazılım.Hocam merhaba ben konuya yeni dahil oldum. Bu konularda amatorum. Bende Vestel smart yazılım V.3.6.6n Mb90 YouTube açılıyor ama oynatmıyor. Telefondan paylaşım ilede oynatmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
Merhaba nasıl yaptınız acaba. YouTube bende de açmıyor videoları
Yazılım.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Yükleme yaptığım tvlerde sorun çıkmadı fakat yazılımı isteyenler yüklemek zorunda değiller.Ustam isminde mb90 geçiyor ama bu yazılım MB90 ile uyumlu değil arkadaşa tavsiyem kurmaması yönünde benim tv de kurunca açılmamıştı
Tv mb95 Anakarta sahip yazılım var fakat tv donanımı yetersiz kaldı donma kasılma reset atma yapar android box kullanmanız daha uygun bir seçim olur.
merhaba ustam buna göre youtube yazılımı varmı
saygılar...
Tv mb95 Anakarta sahip yazılım var fakat tv donanımı yetersiz kaldı donma kasılma reset atma yapar android box kullanmanız daha uygun bir seçim olur.
Bilgi için teşekkür ederim yazılımı paylaşırsanız çok sevirim saygılar...Tv mb95 Anakarta sahip yazılım var fakat tv donanımı yetersiz kaldı donma kasılma reset atma yapar android box kullanmanız daha uygun bir seçim olur.
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.Bilgi için teşekkür ederim yazılımı paylaşırsanız çok sevirim saygılar...
Yazılım
ustam kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim çocuklar zaman zaman ödev seyrediyorlar yavaş olsada sıkıntı değil youtube için yardımcı olurmusun sana zahmet istediğiniz fotoğrafı ekliyorum.Yazılım
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.