teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Sana mb97 vermiştim dün ,ne oldu, tv yere düştü de bir numara küçüldü müBana mb96 YouTube açılmıyor onun için yazılım atabilirmisiniz
Sana mb97 vermiştim dün ,ne oldu, tv yere düştü de bir numara küçüldü müBana mb96 YouTube açılmıyor onun için yazılım atabilirmisiniz
mb96 vestel tv de youtube videosu açılmıyor bu videoda paylaşılan linki bulamadım yardımcı olurmusunuz
1= Televizyonu çalıştırınkral thorıum v375x versiyonlu d8v sec mb96 bir tv var youtube viseosu oynatmıyor
şu linki bana açarmısın, televizyon youtube girmiyor yazılım atacagımSizin tv nin yazılımı carbon olan sadece wifi kullanacaksınız.
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin USB giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın kumanda üzerinden MENÜ 1 5 0 5 Tuşlayın
Yazılım yükselme menüsü gelecek EVET seçin OK tuşuna basın
1-2 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Tv kapanacak fişi çekmeyin kapalıyken de yükleme işlemi devam edecektir açılmasını bekleyin
Lütfen imzadaki "Güncelleme Yazılım İsteği İçin" bölümündeki yönergeleri yerine getiriniz.şu linki bana açarmısın, televizyon youtube girmiyor yazılım atacagım
1= Televizyonu çalıştırınşu linki bana açarmısın, televizyon youtube girmiyor yazılım atacagım
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
abi bende bu linke basıyorum bastıgımda bır şey cıkmıyor yukardı tepki vermelisin yazıyor ne yapmalıyım bılgı verırmısınızLinkteki güncellemeyi deneyip bilgi verirmisiniz.
isteğin sert ve emir verir gibi olmuşşu linki bana açarmısın, televizyon youtube girmiyor yazılım atacagım
link senle ilgili bir link olmadığından birşey çıkmıyordur
Bu Abi başka birşey lazımmı
abi bende bu linke basıyorum bastıgımda bır şey cıkmıyor yukardı tepki vermelisin yazıyor ne yapmalıyım bılgı verırmısınız
Bildirim olarak yazılım paylaşılacaktır. Kullanıcıya uygun olan yazılım kullanıcıya özel paylaşıldığı için bildirim gönderilmesini bekleyiniz.
Bu Abi başka birşey lazımmı
abi bende bu linke basıyorum bastıgımda bır şey cıkmıyor yukardı tepki vermelisin yazıyor ne yapmalıyım bılgı verırmısınız
Peki.tepkiyi de yaz galiba bilmiyor