Çözüldü MB96 Anakart Youtube açıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,472
ustam kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim çocuklar zaman zaman ödev seyrediyorlar yavaş olsada sıkıntı değil youtube için yardımcı olurmusun sana zahmet istediğiniz fotoğrafı ekliyorum.

e81df929-5ff7-49b3-9bb4-f6a46bda0940.jpg
Linkteki güncellemeyi deneyip bilgi verirmisiniz.

seçkin19 Çevrimdışı

seçkin19

Yeni Üye
15 Nis 2023
1
57
Seg 49 İnch tv youtube açılmıyor Çözüm varmıdır acaba? 49SD6100 49'' Smart Led Tv Thorium V3.7.6n

WhatsApp-Image-2023-04-15-at-02.34.07.jpg
WhatsApp-Image-2023-04-15-at-02.34.24.jpg

Germirli Çevrimdışı

Germirli

Aktif Üye
11 Şub 2019
51
34
kolay gelsin geçenki verdiğiniz benim tv için youtube yazılımı işime yaradı çok çok teşekkür ederim :) ama binamda iki komşumda bizim evde görünce onlarda istiyor çocuklara :) yaparmısın dediler bir deneyelim dedik (biraz yavaş ama sıkıntı değil alıştık)

53650f88-ef5f-418b-a0e6-648ad38cf3cf.jpg
d9054308-fe48-4744-b7b0-abb28f8c72d7.jpg

ben sistem resmini çektim biri vestel biri nexon ikisindede wifi özelliği yok ama kablo ile bağlantı yapınca youtube açılıyor ama video oynatmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
kolay gelsin geçenki verdiğiniz benim tv için youtube yazılımı işime yaradı çok çok teşekkür ederim :) ama binamda iki komşumda bizim evde görünce onlarda istiyor çocuklara :) yaparmısın dediler bir deneyelim dedik (biraz yavaş ama sıkıntı değil alıştık)

53650f88-ef5f-418b-a0e6-648ad38cf3cf.jpg
d9054308-fe48-4744-b7b0-abb28f8c72d7.jpg

ben sistem resmini çektim biri vestel biri nexon ikisindede wifi özelliği yok ama kablo ile bağlantı yapınca youtube açılıyor ama video oynatmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Komşularınızın TV' leri için çok iyi haber veremeyeceğim ancak yine ustalarımız bir göz atıp mümkünse yardımcı olacaklardır. Çünkü paylaşılan TV'lerden biri (Alttaki) Mb90 Anakarta sahip görünüyor. Özellikle mb9x serisindeki anakartlarda bu tip yazılım güncellemeleri riskli ve TV' nin açılmayacağı sonuçlara yol açacağı için tarafımızdan pek paylaşılmıyor. Diğer detayda donanım uyumu. Donanım, yenilenen youtube gereksinimlerini karşılamadığı için çözüm olmayabilir. Üstteki anakartta yine mb96 değil mb95 olduğu için sanıyorum aynı koşullar onun için de geçerli. Yine de üstadlar ile konuyu paylaşalım. By_Trol By_Trol Sota Sota TEKNOwest TEKNOwest var bir çaresi derlerse yazılımı yönlendireceklerdir.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,472

Komşularınızın TV' leri için çok iyi haber veremeyeceğim ancak yine ustalarımız bir göz atıp mümkünse yardımcı olacaklardır. Çünkü paylaşılan TV'lerden biri (Alttaki) Mb90 Anakarta sahip görünüyor. Özellikle mb9x serisindeki anakartlarda bu tip yazılım güncellemeleri riskli ve TV' nin açılmayacağı sonuçlara yol açacağı için tarafımızdan pek paylaşılmıyor. Diğer detayda donanım uyumu. Donanım, yenilenen youtube gereksinimlerini karşılamadığı için çözüm olmayabilir. Üstteki anakartta yine mb96 değil mb95 olduğu için sanıyorum aynı koşullar onun için de geçerli. Yine de üstadlar ile konuyu paylaşalım. By_Trol By_Trol Sota Sota TEKNOwest TEKNOwest var bir çaresi derlerse yazılımı yönlendireceklerdir.
Donanım yetersizliği nedeniyle
Androidbox kullanılması daha doğru olacaktır.

Germirli Çevrimdışı

Germirli

Aktif Üye
11 Şub 2019
51
34

peki ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim 🙏🙂

Donanım yetersizliği nedeniyle
Androidbox kullanılması daha doğru olacaktır.
ustacım teşekkür ederim çok sağolun 🙏🙂

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bana mb96 YouTube açılmıyor onun için yazılım atabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt