Rica ederim.Bu defa oldu hocam tesekkürler
Yazılım
By_Trol Merhaba, benim TV nexon 49NX600. Sadece kablolu olarak bağlanabiliyorum. YouTube açılıyor ama video oynatmıyor. Hangi yazılımı yüklemeliyim?
Teşekkür ederim. Artık YouTube açılıyor. Kablolu olarak da bağlanabiliyorum.Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Rica ederim.Teşekkür ederim. Artık YouTube açılıyor. Kablolu olarak da bağlanabiliyorum.
Yazılım.Merhaba By_Trol benim tv de youtube açılıyor videolar geliyor ama bastığımda ekran simsiyah video yüklenmiyor ne yapmak gerekir
Ustam yükledim oldu ama youtubede tv nin sesi azaldı ve kasıyorYazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Lendi televizyonum da dahil sayısını sayamayacağım kadar kişiler yükledi ses sorunu olmadı. Biraz kasma olacak çünkü donanım yetersiz kaldı youtube izlerken menü tuşuna basın ses ayarlarını yapın avl ve ekolayzer ayarlarını açın seste sorun olmaz.By_Trol hocam flaşa yükledim zipten çıkardım tv ye takıp fişi çekip sonra oka basılı tuttum fişi takayım doğru mu
H
Ustam yükledim oldu ama youtubede tv nin sesi azaldı ve kasıyor
Çok teşekkür ederim ses düzeldi kasma normalmiş allah razı olsunLendi televizyonum da dahil sayısını sayamayacağım kadar kişiler yükledi ses sorunu olmadı. Biraz kasma olacak çünkü donanım yetersiz kaldı youtube izlerken menü tuşuna basın ses ayarlarını yapın avl ve ekolayzer ayarlarını açın seste sorun olmaz.
Sizden de ?Çok teşekkür ederim ses düzeldi kasma normalmiş allah razı olsun
Yazılım.
merhaba ustam buna göre youtube yazılım varmı
saygılar...