Rica ederim.Selamlar hocam verdiğiniz mb96 youtube yazılımını yükledim youtube açıldı şimdilik sıkıntı yok emeğinize sağlık çok teşekkürler önceki servis menüsü
Ve
şuanki servis menüsü
ustat cok sağol. allah ne muradın varsa versın. en sonunda bıttı. artık youtube a bağlanamıyorum. ömrünüz uzun olsun.
Bilmukabele ?ustat cok sağol. allah ne muradın varsa versın. en sonunda bıttı. artık youtube a bağlanamıyorum. ömrünüz uzun olsun.
Teşekkürler hocam işe yaradı.Sizin tv nin yazılımı carbon olan sadece wifi kullanacaksınız.
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin USB giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın kumanda üzerinden MENÜ 1 5 0 5 Tuşlayın
Yazılım yükselme menüsü gelecek EVET seçin OK tuşuna basın
1-2 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Tv kapanacak fişi çekmeyin kapalıyken de yükleme işlemi devam edecektir açılmasını bekleyin
Hocam çalışmıştı tv kapatıp açınca sık sık wifi kesintisi olmaya başladı bununla bir alakası olabilir mi?Sizin tv nin yazılımı carbon olan sadece wifi kullanacaksınız.
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin USB giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın kumanda üzerinden MENÜ 1 5 0 5 Tuşlayın
Yazılım yükselme menüsü gelecek EVET seçin OK tuşuna basın
1-2 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Tv kapanacak fişi çekmeyin kapalıyken de yükleme işlemi devam edecektir açılmasını bekleyin
Wifi kesintisini bir tek siz yazdınız. Tv yi ilk kuruluma dönderip deneyin.Teşekkürler hocam işe yaradı.
Hocam çalışmıştı tv kapatıp açınca sık sık wifi kesintisi olmaya başladı bununla bir alakası olabilir mi?
Yazılım link
youtube acılıyor vıdeo oynatmıyor
Selamun aleykum hocam vestel tv youtube ana sayfaya giriş yapıyor fakat videoları açılmıyor yardımcı olurmusunuz
Tv nin usb giriş portu kirli olabilir flash belleği taktıktan sonra tamamen çıkartmadan 10-15 Kez çek tak yapın ve tekrar yazılım yüklemeyi deneyin.Selâmlar hocam yazılımı yükleyemedim kumandanın ok tuşuna basılı tutarak fisi taktım led ışığı yanıp yanıp sönmedi vestel yazısı ekrana geldi geri gitti tv kapandı bekledim 5 dakika açılmayınca sonra kendim açtım tvyi yüklememe sebebi ne olabilir
İki adet dosyayı zipten çıkartmanız gerekiyor bu işlemi yaptınız mı? Bellek içerisinde iki dosya olacakHocam flash takıp video resimleri oynayabiliyor usb girişinde sıkıntı yok factory resette yaptım tekrar denedim yüklenmedi