Çözüldü MB96 Anakart Youtube açıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C Çevrimdışı

cmuratcan01

Yeni Üye
25 Mar 2021
23
41
Kablolu ve kablosuz ağ ayarları ile alakası yok bir önceki mesajınızda yüklendi diye yazmıştınız. Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen resmi buraya ekleyin yüklenip yüklenmediğine bakalım. Bir üst mesajda E Emre78 Üyemize de mb96 Aynı yazılımı verdim sonucu da yazmasını istedim. Yazılımda sorun yok kendi televizyonumda da kullanıyorum.

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.

Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
1 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
ekran resmı gelsın sıze atacagım ustat. sıze guven konusunda en ufak tereddudüm yok. bilakıs ılgılenmenız bunun ıspatıdır. lakın sorunu çözmeye çalışıyorum bıraz yol kat ettık sayenızde.

Kablolu ve kablosuz ağ ayarları ile alakası yok bir önceki mesajınızda yüklendi diye yazmıştınız. Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen resmi buraya ekleyin yüklenip yüklenmediğine bakalım. Bir üst mesajda E Emre78 Üyemize de mb96 Aynı yazılımı verdim sonucu da yazmasını istedim. Yazılımda sorun yok kendi televizyonumda da kullanıyorum.

1 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.

WhatsApp-Image-2022-03-10-at-09.46.35.jpg

By_Trol By_Trol

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
ekran resmı gelsın sıze atacagım ustat. sıze guven konusunda en ufak tereddudüm yok. bilakıs ılgılenmenız bunun ıspatıdır. lakın sorunu çözmeye çalışıyorum bıraz yol kat ettık sayenızde.

WhatsApp-Image-2022-03-10-at-09.46.35.jpg

By_Trol By_Trol
Yazılım yüklenmiş. Bu yazılım sadece youtube için geçerli önceden internete kablolu mu kablosuz mu bağlanıyordunuz. Hangisi ise aynı şekilde kullanmaya devam edin.

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

cmuratcan01

Yeni Üye
25 Mar 2021
23
41
Yazılım yüklenmiş. Bu yazılım sadece youtube için geçerli önceden internete kablolu mu kablosuz mu bağlanıyordunuz. Hangisi ise aynı şekilde kullanmaya devam edin.
sagol ustat. kablolu bağlanıyprdum. bu durumda kablosuz bağlanamam değil mi.. şu durumda yuklu olduguna gore tekrar ılk kuruluma donmememe gerek yok sanırım. cunku en son yukledıkten sonra donmüştüm. tv nın ağı gormemesının sebebi de kablonun bağlı olmayısı değil mi ustat.

By_Trol

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
sagol ustat. kablolu bağlanıyprdum. bu durumda kablosuz bağlanamam değil mi.. şu durumda yuklu olduguna gore tekrar ılk kuruluma donmememe gerek yok sanırım. cunku en son yukledıkten sonra donmüştüm. tv nın ağı gormemesının sebebi de kablonun bağlı olmayısı değil mi ustat.

By_Trol
Tv nizde dahili wifi varsa kablolu ve kablosuz bağlanabilirsiniz. Ağ ayarları bölümünden yan yön tuşları ile kablolu ve kablosuzu seçebilirsiniz. Dahili wifi yoksa servisten vezzy200 Modem satın alabilirsiniz. Dahili wifi olup olmadığını anlamanız için kumanda üzerindeki source tuşuna basın tv nin harici donanımlara bağlanabilmesi için kendi üzerinde bulunan girişlerinin listesi görünecek tv, fav, hdmi1, hdmi2, vga, gibi en altta wireless display yazısı var ise dahili wifi vardır

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

cmuratcan01

Yeni Üye
25 Mar 2021
23
41
dahili wifi yok ise modem dem den kablo ile bağlanacağiz . modemi bağladıktan sonra tv de yon tuşları ıle yonlendırme yapıp ayarlayacagız değil mi ustat. yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik üstat. cok cok sagol

By_Trol By_Trol

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Hacam başka bi mb96 konusundaki mesajlarda yazılım yüklendiğinde kablolu internet iptal oluyor diye yazılmış benim yükleyeceğim bu yazılımlada böyle sorunlar vardı acaba merak ettim

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
20220310_161534.jpg
youtube açılmıyor yardımcı olur musunuz?

By_Trol By_Trol
Yazılım link
Sorumluluk tamamen sizdedir.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.

T Çevrimdışı

teacher

Yeni Üye
12 Eki 2019
15
37
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Sorumluluk tamamen sizdedir.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Teşekkürler üstad mükemmelsin.

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Şuanda dahili Wifi ile bağlantı kurulmuş ekstradan kablosuna var Kablolu ve kablosuz bağlanabiliriz doğrumu anladım hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt