C
cmuratcan01
Yeni Üye
- 25 Mar 2021
- 23
- 41
bugün akşam deneyeceğim umarım olur.
Aynı yazılım bir çok kişiye verildi ve televizyonlarını sorunsuz bir şekilde kullanıyorlar. Sizin tv nin usb girişinde sorun olabilir usb girişine içerisinde film veya mp3 Olan bir flash bellek takın tv flash belleği görüyor mu? Görüyorsa siz bir yerde hata yapıyor olabilirsiniz.farklı bir flash ıle denedim yine olmadı ustat. flash takıp okey tusuna basılı tutarak fişi takıyorum yıne de stanb by konumunda kalıyor ne yapmalı nasıl bır yol ızlemelıyım.
ziyen cıkarınca klasor olarak cıkıyor. flashları işletim sıstemı yukleme olarka kullanmadım ayrıca her ıkısını de pc de bıcımlendırdım. flashı goruyor. cıkardıgımda usb port cıkartıldı dıyor.. son olarak bu dosyalrı flash atıp flashın ıcıne aynı zamanda kanal güncel lıstesını de atsam sıkıntı eder mı .Aynı yazılım bir çok kişiye verildi ve televizyonlarını sorunsuz bir şekilde kullanıyorlar. Sizin tv nin usb girişinde sorun olabilir usb girişine içerisinde film veya mp3 Olan bir flash bellek takın tv flash belleği görüyor mu? Görüyorsa siz bir yerde hata yapıyor olabilirsiniz.
Yazılımı zipten çıkartın flash bellek Fat32 Formatında biçimlendirilmiş olacak içerisinde zipten çıkartılan resimdeki dosyalar olacak flash belleği daha önce bilgisayara işletim sistemi kurmak için kullandıysanız yazılımı yükleyemezsiniz. Biçimlendirmeyi yardımcı programlarla yaptıktan sonra tv ye yazılım yükleyebilirsiniz.
Siz yazılımı zipten çıkartırken klasöre çıkart seçiyorsunuzdur. Klasörün içindekileri bir önceki yazımdaki ve resimdeki gibi olacak şekilde flash belleğe kopyalayın bellekte yazılım haricinde başka bir şey olmasın önce yazılımı yükleyin kanal yüklerken flash bellekte başka dosyalarınız olabilir tv kanal listesini görür.üstat flashın içi bu şekilde mı olacak. ben zipten cıkarıp klasor halınde attım flasha. eğer sızın attıgınız resım gibi olacak ise hata burdadır. eger boyleyse ben sıze danısmıstım ustat zipten oldugu gıbı klasor olarak mı yoksa klasorun içindeki dosyalarımı atacağız diye. her neyse sağlık olsun ustat varlıgınız daim olsun. umarım hata burdaır.
ziyen cıkarınca klasor olarak cıkıyor. flashları işletim sıstemı yukleme olarka kullanmadım ayrıca her ıkısını de pc de bıcımlendırdım. flashı goruyor. cıkardıgımda usb port cıkartıldı dıyor.. son olarak bu dosyalrı flash atıp flashın ıcıne aynı zamanda kanal güncel lıstesını de atsam sıkıntı eder mı .
Bilgisayarda kullandığınız programın azizliğine uğramışsınız. Kanal dosyasıustat yanlıslık olmasın. şimdi yenıden zıpten cıkarırken dosyaları cıkart dedım ama yıne klasor seklinde cıkarttı. bende klasorün içindeki dosyaları oldugu gibi önce biçimlendirme yapıp sonrasında kopyaladım.
sizın attıgınız resım gıbı suan flashın içi
tamam ustat bu sefer hallettım. klasöre yada dosyaları buraya cıkart değil. dosyaları çıkart imiş.
Şubat_2022_Türksat.sdx güncel kanal listesi tüm vesteller için geçerli midir. burdan bugün indirmiş olduğum.
By_Trolselamn ustat. flashı takıp dedıdığınız sırada aynı sekılde yaptım. yine de olmadı. fişi taktıdıgım anda kırmızı ısık yanıp yanıp sondu. lakın tv de ağ ayarlarına kablosuz bağlanamdım. acaba benım tv kablolu mu bağlanacak ondan mı olmadı.. yukarıda tvnın anakart resmı var. yuklendığğıne daır nasıl bir işaret alabılırız.
Yazılım link sonucu yazınHocam selamlar komşumuzun tv de youtube videoları açılmıyor hangi yazılımı yüklememiz lazım yardım edermisiniz
Kablolu ve kablosuz ağ ayarları ile alakası yok bir önceki mesajınızda yüklendi diye yazmıştınız. Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen resmi buraya ekleyin yüklenip yüklenmediğine bakalım. Bir üst mesajda E Emre78 Üyemize de mb96 Aynı yazılımı verdim sonucu da yazmasını istedim. Yazılımda sorun yok kendi televizyonumda da kullanıyorum.By_Trol