A
arda79gizemli
Yeni Üye
- 6 Şub 2023
- 1
- 45
Daha önce yazılım atılmadı ise normal görünüyor,"UI file version" kısmında da aynısı yazıyor.375 bin dakikadır çalışıyormuş tv,renk olarak da kanallarda nasıl ki acaba,bir de yayından foto çeksen
Benim yazılımım bu şekilde. Hiçbir yerde bu yazılım sürümü ile karşılaşmadım. Panel de gördüğünüz gibi renk açısından bozuk. Birisi açıklama yapabilir mi bu duruma? Yani renk açısından muhtemelen panelin kendisi bozuk ama yazılım sürümü çok ilginç...
Yazılım güncel fakat tv nin ledleri arızalı led grubu değiştirildiğinde renkler düzelir.
Benim yazılımım bu şekilde. Hiçbir yerde bu yazılım sürümü ile karşılaşmadım. Panel de gördüğünüz gibi renk açısından bozuk. Birisi açıklama yapabilir mi bu duruma? Yani renk açısından muhtemelen panelin kendisi bozuk ama yazılım sürümü çok ilginç...
Marka nedir?17mb140 kurtarma yazılımı
Dosya linki geçersiz, olmuş sanırımBuyrun tnurdag,
MB140 Ara(Transition) Core Yazılım
Yazılımı yükleme konusunda sorumluluk size aittir
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
T tnurdag,
mb60 içerikli başka bir konu altında yazılım sormuşsunuz;
yüklenen transition yazılım mb140 içindir !
lütfen yüklemeden önce menü 4725 yapıp kontrol ediniz
Forumun yazılım konusundaki işleyiş sistemi değişti linkteki konunun ilk mesajını okuyunuz.Dosya linki geçersiz, olmuş sanırım
Size doğru konuda gerekli cevap verilmişken farklı konulara ilgisiz cevaplar yazmayın!Dosya linki geçersiz, olmuş sanırım
Yukarıda bahsedilen konuda mesajınıza cevap verildi. Dosyalarda ya da linklerde bir sorun yok.Forumun yazılım konusundaki işleyiş sistemi değişti linkteki konunun ilk mesajını okuyunuz.
Önemli - Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
Hocam Mb100 son güncel sürüm kac acaba. Tv vestel 48UA9300tavsiyeforumu.com
öncelikle menü4725 yapıp kontrol sağlayın yazılım versiyonunu. eğer mevcut yazılımınız 0.35.24 gibi başında 0 varsa öncelikle Transition yazılımı olan flaşı takıp menü 1505 yapın onay verin o yazılımı yükledikten sonraZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ını indirip yine menü 1505 yapıp onay verin, yazılımınız güncellenecektir. kontrolü menü 4725 le yapabilirsiniz