By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Yeni telefonların neredeyse hepsi destekliyor telefonu eski ise yapacak bir şey yok.Telefonun OTG desteklemesi gerekir mi acaba bunun için
Yeni telefonların neredeyse hepsi destekliyor telefonu eski ise yapacak bir şey yok.Telefonun OTG desteklemesi gerekir mi acaba bunun için
Evet vestel yazısı çıkıyor geri gidiyor kırmızı ışık yanıp sönüyor hangi yazılımları yüklemem gerekir birde onlarıda söylermisiniz markası satallie 28hd5400 SN:7968524800414Standby ledi yanıyor mu? Biraz daha açıklayıcı yazın telefon ile yazılım yükleme yapabilmeniz için otg kablosuna ihtiyacınız olacak sebebide telefona indirdiğiniz yazılımı flash belleğe kopyalamanız gerekecek bu nedenle otg kalosu temin etmeniz gerekir.
Ayriyetten birde transition yüklenmesi gerektiğini yazmışlar ama benim tv açılmıyoStandby ledi yanıyor mu? Biraz daha açıklayıcı yazın telefon ile yazılım yükleme yapabilmeniz için otg kablosuna ihtiyacınız olacak sebebide telefona indirdiğiniz yazılımı flash belleğe kopyalamanız gerekecek bu nedenle otg kalosu temin etmeniz gerekir.
Alttaki linkte carbon olan yazılımı denermisinEvet vestel yazısı çıkıyor geri gidiyor kırmızı ışık yanıp sönüyor hangi yazılımları yüklemem gerekir birde onlarıda söylermisiniz markası satallie 28hd5400 SN:7968524800414
Ayriyetten birde transition yüklenmesi gerektiğini yazmışlar ama benim tv açılmıyo
Mb140 mı oluyor benim televizyon kurtarma yazılımını flasha atıp klasörsüz bi şekilde fişi çekip ok tuşuna basılı tutup fişi takıyoruz bu kadarmıAlttaki linkte carbon olan yazılımı denermisin
17MB140 Kurtarma yazılımı
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com
Mb140 mı oluyor benim televizyon kurtarma yazılımını flasha atıp klasörsüz bi şekilde fişi çekip ok tuşuna basılı tutup fişi takıyoruz bu kadarmı
Merhaba kurtarma yazılımını indirdim usb içerisine attım klasörden çıkarılmış bir şekilde tv ye flashı taktım fişi çektim ok tuşuna basılı tutarken fişi taktım ışığı ne hızlı nede yavaş bilmiyorum dahamı hızlı yanması gerekiyor ama yanıp sönüyor şuanda 5dk geçti herhangi birşey gelmedi ekrana beklemelimiyim
Çok teşekkürler işe yaradı televizyonum çalışıyorMerhaba kurtarma yazılımını indirdim usb içerisine attım klasörden çıkarılmış bir şekilde tv ye flashı taktım fişi çektim ok tuşuna basılı tutarken fişi taktım ışığı ne hızlı nede yavaş bilmiyorum dahamı hızlı yanması gerekiyor ama yanıp sönüyor şuanda 5dk geçti herhangi birşey gelmedi ekrana beklemelimiyim
Güle güle kullanınÇok teşekkürler işe yaradı televizyonum çalışıyor
merhabaGüle güle kullanın
Aynı mesajı 3 kez yazmışsınmerhaba
seg tv 43sbu700 smart led tv kullaniyorum.
güc isigi kirmizi yanip sönuyor ve tv acilmiyor.
ne yapmam gerektigi hususunda yardimci olur musunuz
teraspy,
teraspy,
Yazılım verildi.merhaba
teraspy,
teraspy,