MB140 Yeni Yazılım

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
110 olarak son yama var mı acaba. benim tvde 2017 den yazılımı var hala üzerinde

İnan bilmiyorum,ama dostlarımı etiketliyeyim ,foruma girdiklerinde bir cevap verirler mutlaka sevgili symbol54 :ok
By_Trol By_Trol , TEKNOwest TEKNOwest , F fikoloji

H Çevrimdışı

Hakanozturk

Yeni Üye
21 Ara 2019
23
39
IMG_20210404_154900399b7e46c71a7f45.jpg

google arama motorunu günceliyemiyorum tivibu yeni sürüm güncelleme yaptı benim tv eski sürümde kalıyor lütfen hocam yeni yazılım var ise lütfen lütfen paylaşırmısınız

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Yazılım.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.

H Çevrimdışı

Hakanozturk

Yeni Üye
21 Ara 2019
23
39
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
hocam yardımlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim yazılım güncellemesi başarısız oldu diyor malesef

H Çevrimdışı

Hakanozturk

Yeni Üye
21 Ara 2019
23
39
Tvyi ilk kuruluma dönderdikten sonra yazılımı yükleyin.
hocam ilk kurulum yaptım öyle denedim olmadı 4725 sistem menüsünden factory reset yaptım denedim maalesef olmadı farklı tvlerin uyumlu yazılımları var ise denemeye hazırım insan sinir oluyor sayın hocam tivibu paketim günceleme yapamadıgım icin kullanamayıroum sahmet veriyorum emek veriyorsunuz zamanınızı harcıyorsunuz hakınızı helal edin

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
hocam ilk kurulum yaptım öyle denedim olmadı 4725 sistem menüsünden factory reset yaptım denedim maalesef olmadı farklı tvlerin uyumlu yazılımları var ise denemeye hazırım insan sinir oluyor sayın hocam tivibu paketim günceleme yapamadıgım icin kullanamayıroum sahmet veriyorum emek veriyorsunuz zamanınızı harcıyorsunuz hakınızı helal edin
Başka güncel yazılım yok.

H Çevrimdışı

Hasan88

Yeni Üye
24 Haz 2022
6
31
Hocam merhaba bende satellite 28Hd5400 tv var tv açılmadığı için mb sine ve versionuna bakamıyorum ve bende flash bellek yok telefondan yükleyebilirmiyim

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Hocam merhaba bende satellite 28Hd5400 tv var tv açılmadığı için mb sine ve versionuna bakamıyorum ve bende flash bellek yok telefondan yükleyebilirmiyim
Standby ledi yanıyor mu? Biraz daha açıklayıcı yazın telefon ile yazılım yükleme yapabilmeniz için otg kablosuna ihtiyacınız olacak sebebide telefona indirdiğiniz yazılımı flash belleğe kopyalamanız gerekecek bu nedenle otg kalosu temin etmeniz gerekir.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Standby ledi yanıyor mu? Biraz daha açıklayıcı yazın telefon ile yazılım yükleme yapabilmeniz için otg kablosuna ihtiyacınız olacak sebebide telefona indirdiğiniz yazılımı flash belleğe kopyalamanız gerekecek bu nedenle otg kalosu temin etmeniz gerekir.
Telefonun OTG desteklemesi gerekir mi acaba bunun için :alala

Geri
Üst Alt