kurtarma yazılımı verildi.Mb140 full yazılım ihtiyacım var ustalar. Yardım ederseniz sevinirim.. Stand by yanıp sönüyor.
İki farkli flash bellek de denedim. Yazılım atar gibi hızlı yanıp sönüyor. 15 dakika oldu bu şeklde devâm ediyor. Ful yazılım varsa verme imkânı varmı üstadkurtarma yazılımı verildi.
elinize sağlık ama MALESEF. görüntü aldım ters ekran ve vestel logo gwldi. tv regal. . muhtemelen ful yazılım iş görecek.İki farkli flash bellek de denedim. Yazılım atar gibi hızlı yanıp sönüyor. 15 dakika oldu bu şeklde devâm ediyor. Ful yazılım varsa verme imkânı varmı üstad
panel yazılımı ile düzelltim . sadece logo vestel olarak kaldı...kurtarma yazılımı verildi.
panel yazılımı tv'den çek sana regal full yazılım verelim. ekran ters olursa yedek aldığın paneli yüklersin.panel yazılımı ile düzelltim . sadece logo vestel olarak kaldı...
sonuç .?eline sağlık ustam
İnmiyor yetki nasıl alınıyorsonuç .?
Cihaz hala kulanilmazhalde indiremedim yetdiyibiseyler alamadimmsonuç .?
yazılımı mesajımda link olarak yazdım ve bildirim olarak da gönderdim. Hala indiremiyorsanız bence servisten yardım alın çünkü yazılımı yükleyebileceğinizi sanmıyorum.H hakancrm19,
İnmiyor yetki nasıl alınıyor
Cihaz hala kulanilmazhalde indiremedim yetdiyibiseyler alamadimm
Hocam yetki yokk halayazılımı mesajımda link olarak yazdım ve bildirim olarak da gönderdim. Hala indiremiyorsanız bence servisten yardım alın çünkü yazılımı yükleyebileceğinizi sanmıyorum.
üstadım sana önceki mesajımda verdiğim linke tıklayıp indir misin.?Hocam yetki yokk hala