Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
Tv'de ki sorun nedir.Ustalar kolay gelsin. Ful yazılıma ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Mb140
Tv'de ki sorun nedir.Ustalar kolay gelsin. Ful yazılıma ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Mb140
cihaz kırmızı ışık yanıp sönüyor kalıyor. bir kurtarma denedim tecwood olarak açtı. yine kapandı. yazılım uymadı. başka yazılımlar deniyorum 3 saat de beklese hızlı hızlı kırmızı ışık yanıp sönüyor. flash disk seçiyor diye hepsni dendim. bu modele uygun ful yazılım olursa olacağına eminimTv'de ki sorun nedir.
denediğiniz yazılımı nereden indirdiniz.?cihaz kırmızı ışık yanıp sönüyor kalıyor. bir kurtarma denedim tecwood olarak açtı. yine kapandı. yazılım uymadı. başka yazılımlar deniyorum 3 saat de beklese hızlı hızlı kırmızı ışık yanıp sönüyor. flash disk seçiyor diye hepsni dendim. bu modele uygun ful yazılım olursa olacağına eminim
farekeder mi ? burdan kurtarma indirdim. olmadı. google artma yaptım bir kaç yazılım buludum denedim olmadı. .o sebeple buradan full yazılım istedim.denediğiniz yazılımı nereden indirdiniz.?
varsa atarsanız seviniirm. yoksada aramaya devam edelim. kolay gelsindenediğiniz yazılımı nereden indirdiniz.?
Tabi ki fark eder her bulunan yazılım yüklenirse hatanın şekli değişir. Full yazılım donanım orijinal ise tv arka kapak etiket bilgilerine göre verilir.farekeder mi ? burdan kurtarma indirdim. olmadı. google artma yaptım bir kaç yazılım buludum denedim olmadı. .o sebeple buradan full yazılım istedim.
varsa atarsanız seviniirm. yoksada aramaya devam edelim. kolay gelsin
Bu ihtimal göze alarak zaten arka kapak resmi yükledik ustaTabi ki fark eder her bulunan yazılım yüklenirse hatanın şekli değişir. Full yazılım donanım orijinal ise tv arka kapak etiket bilgilerine göre verilir.
Biz kullanıcılarımıza verdiğimiz her yazılımı kayıt altına alıyoruz.farekeder mi ? burdan kurtarma indirdim. olmadı. google artma yaptım bir kaç yazılım buludum denedim olmadı. .o sebeple buradan full yazılım istedim.
Maalesef rakamlar okunmuyor siz bu forumdan defalarca yazılım aldınız size defalarca yardım da ettik tecrübe kazanmış olmanız gerekirken halen etiketteki rakamları okunamayan resim ekliyorsunuz. O resimdeki okunamayan bilgiye yazılım verilemez. Size kolay gelsin.Bu ihtimal göze alarak zaten arka kapak resmi yükledik usta
Buradan kurtarma yazılımı indirdim demiştim. Sonrasında olmayınca farklı yerlerden indirip denedim olmadığnı belirttim. Sizden aldım demedimBiz kullanıcılarımıza verdiğimiz her yazılımı kayıt altına alıyoruz.
Size yazılım verilmemiş.!
Maalesef rakamlar okunmuyor siz bu forumdan defalarca yazılım aldınız size defalarca yardım da ettik tecrübe kazanmış olmanız gerekirken halen etiketteki rakamları okunamayan resim ekliyorsunuz. O resimdeki okunamayan bilgiye yazılım verilemez. Size kolay gelsin.
Maalesef rakamlar okunmuyor siz bu forumdan defalarca yazılım aldınız size defalarca yardım da ettik tecrübe kazanmış olmanız gerekirken halen etiketteki rakamları okunamayan resim ekliyorsunuz. O resimdeki okunamayan bilgiye yazılım verilemez. Size kolay gelsin.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.Buradan kurtarma yazılımı indirdim demiştim. Sonrasında olmayınca farklı yerlerden indirip denedim olmadığnı belirttim. Sizden aldım demedim
Ellerinize ve emeğinize sağlık. Teşekkürler.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Bazı arkadaşlar bizden yazılım indirmedği halde yazılımı siz verdiniz ve tv çöktü diyerek bizi suçlamaya çalıştı. Bizde indirdiği tüm yazılımları kayıt altına alıyoruz.Ellerinize ve emeğinize sağlık. Teşekkürler.
Ben asla öyle bir ima yapmadım. Açiklamaya zaten belirttim. Elinize sağlik sağolun varolunBazı arkadaşlar bizden yazılım indirmedği halde yazılımı siz verdiniz ve tv çöktü diyerek bizi suçlamaya çalıştı. Bizde indirdiği tüm yazılımları kayıt altına alıyoruz.
Rica ederiz.Ellerinize ve emeğinize sağlık. Teşekkürler.