turkomans
Aktif Üye
- 8 Ara 2019
- 149
- 31
Ben 48bit renk okumayı açabildim. VRR asla çalışmıyor.48bit renk okumayı da desteklemiyor.
Ben 48bit renk okumayı açabildim. VRR asla çalışmıyor.48bit renk okumayı da desteklemiyor.
Çalışmasına sevindim. VRR ayn sıkıntılı çalışıyor ben de kapattım zatenBen 48bit renk okumayı açabildim. VRR asla çalışmıyor.
Bunlar da Windows'taki CRU programından veriler. Belki buradan işlem yapmak istersiniz. Dikkatinizi çekerim 1080p'de 240hz gibi maksimum değere ulaşma kapasitesi var program hesaplamış ama tv'ye 60hz'den yykarısını okutamadık bit türlü.Çalışmasına sevindim. VRR ayn sıkıntılı çalışıyor ben de kapattım zaten
Evet deneyince 1920 120hz de 4K bile değil sinyal yok yapıyor.Bunlar da Windows'taki CRU programından veriler. Belki buradan işlem yapmak istersiniz. Dikkatinizi çekerim 1080p'de 240hz gibi maksimum değere ulaşma kapasitesi var program hesaplamış ama tv'ye 60hz'den yykarısını okutamadık bit türlü.
Evet deneyince 1920 120hz de 4K bile değil sinyal yok yapıyor.
syslog dosyaları dışında bir şey gelmediEvet deneyince 1920 120hz de 4K bile değil sinyal yok yapıyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu dosya ile profil dosyasını almayı dener misiniz.
MB130 diye almayı deneyelim bir de bakalım gelecek mi.syslog dosyaları dışında bir şey gelmedi
hiçbir komut gelmedi. 180 yazınca da drive'a yüklediğim şeyler gelmişti. OAD falan yok bende öyle şeylerMB130 diye almayı deneyelim bir de bakalım gelecek mi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
MB180 swprofile oad kımında ne yazıyor ????
--OAD--
Dcf Name : 7335.dcf
Model ID : 29493
Oui ID: 0009df
Web Server Type : SERVER_HTTP_SECURE_TYPE
Web Download Address : s3-eu-west-1.amazonaws.com/vstlupdate
Web User Name : 17MB130
Web User Password : sndk0035
Manual OAD : Enabled
Standby OAD : Disabled
Standby OAD Led Blinking : Disabled
Ben bu işi anlamadım güncellemeyi de MB130 üzerinden alıyor MB180
teraspy
hiçbir komut gelmedi. 180 yazınca da drive'a yüklediğim şeyler gelmişti. OAD falan yok bende öyle şeyler
MB180 swprofile oad kımında ne yazıyor ????hiçbir komut gelmedi. 180 yazınca da drive'a yüklediğim şeyler gelmişti. OAD falan yok bende öyle şeyler
TV'nin EDID bilgileri nasıl değiştirilir?
@By_Trol sana da sorayım ,mb180 de de keybox.bin varmı acaba biliyormusun :) Hayırtavsiyeforumu.com
ben ancak bu kadar dosya çekebilmiştim
Bu arada bilgisayardan tv'ye 100hz ve 120hz sinyal gönderince ekranda dönen sinyal yok yazısı bi duruyor açılavak gibi yapıyor ama sonra sinyal yok yazısı yoluna devam ediyor. 120hz üzeri sinyallerde bu duraksamayı yapmıyor. Sanki bana biraz daha uğraş tavlayacaksın beni der gibi ))MB180 swprofile oad kımında ne yazıyor ????
--OAD--
Dcf Name : 7335.dcf
Model ID : 29493
Oui ID: 0009df
Web Server Type : SERVER_HTTP_SECURE_TYPE
Web Download Address : s3-eu-west-1.amazonaws.com/vstlupdate
Web User Name : 17MB130
Web User Password : sndk0035
Manual OAD : Enabled
Standby OAD : Disabled
Standby OAD Led Blinking : Disabled
Ben bu işi anlamadım güncellemeyi de MB130 üzerinden alıyor MB180
Bu yazdığım teraspy hocamın bana verdiği MB180swprofil.txt dosyasının içeriğinin bir kısmı zaten MB180 swprofile.txt ile benim MB130E swprofile dosyasını karşılaştırdım hiç bir fark yok aynı hatta bende daha fazla özellik var o kadar söyleyeyim zaten benim MB130E'nin profil dosyası diğer MB130 cihazlardan çok farklıydı. Sen göremezsin bunları çünkü MB180 profil dosyası vermiyor verse görürdün OAD dediğimiz şey internet den TV'ye gelen yazılım güncellemeleri kısmı yani sende de var bu olmasa internetten TV'ni güncelleyemezsin.
Bir yeri daha açsanız göstereceğim der gibi. Limitler dışında sinyal aldığında hiç hareket etmeden kalıyor yani.Bu arada bilgisayardan tv'ye 100hz ve 120hz sinyal gönderince ekranda dönen sinyal yok yazısı bi duruyor açılavak gibi yapıyor ama sonra sinyal yok yazısı yoluna devam ediyor. 120hz üzeri sinyallerde bu duraksamayı yapmıyor. Sanki bana biraz daha uğraş tavlayacaksın beni der gibi ))
aynen dediğiniz gibi hani yukarıda gösterdim ya 1080p'de 265hz'e kadar sinyal yollayabiliyorum ama 120'nin üzerine geçince ölü taklidi yapıyor. 60-120 arası ekranda sinyal yok ibaresi bi donuyor 2-3 saniye, sonra yoluna devam ediyor.Bir yeri daha açsanız göstereceğim der gibi. Limitler dışında sinyal aldığında hiç hareket etmeden kalıyor yani.
Bende çok denedim olmuyor o yüzden bıraktım zaten MB180 swprofile.txt dosyası hakkında bilgi vermeyi bu yüzden geciktirdim.aynen dediğiniz gibi hani yukarıda gösterdim ya 1080p'de 265hz'e kadar sinyal yollayabiliyorum ama 120'nin üzerine geçince ölü taklidi yapıyor. 60-120 arası ekranda sinyal yok ibaresi bi donuyor 2-3 saniye, sonra yoluna devam ediyor.
Donanım destekliyor ancak yazılımdan limitleri kontrol edip kesiyor gibi geldi. Biliyorsunuz yazılımdan limitlerin üzerinde açılması donanımın da zarar görmesine sebep olur. Ben sessizce ve merakla izlemeye çalışıyorum konunuzu, tekrar kolay gelsin.aynen dediğiniz gibi hani yukarıda gösterdim ya 1080p'de 265hz'e kadar sinyal yollayabiliyorum ama 120'nin üzerine geçince ölü taklidi yapıyor. 60-120 arası ekranda sinyal yok ibaresi bi donuyor 2-3 saniye, sonra yoluna devam ediyor.