edid 1.4 desteklemiyor 1.3 formatında düzenleyip atıyorum.
Dostum bu defa da Dolby Vision gittiedid 1.4 desteklemiyor 1.3 formatında düzenleyip atıyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tekrardan atıyorum umarım bu sefer sorunsuz çalışır.Ahahahah pixel temizlemeye girdi hay böyle şansa neyse bekleyeceğiz en az 15 dk.
Bu arada az önce denediğim edid dosyasının adı da GSM! gibi bi şeydi 4725 yapınca 65UHD_LCD_TV ibaresi silinmişti
Dostum bu defa da Dolby Vision gitti
Maalesef vision gelmedi yine :( ben kendi eklediğim 1080@100, 1080@120, 4K@100, 4K@120 seçeneklerin bulunduğu edid dosyamı atayım siz onun üstünden bakın düzenleyin sorunsuz çalışıyor.tekrardan atıyorum umarım bu sefer sorunsuz çalışır.
Eğer bu sefer de sorunlu çalışırsa mb180 anakart edid dosyalarına müdahale edince de sıkıntı çıkarıyor demektir.
tm öyle yapalımMaalesef vision gelmedi yine :( ben kendi eklediğim 1080@100, 1080@120, 4K@100, 4K@120 seçeneklerin bulunduğu edid dosyamı atayım siz onun üstünden bakın düzenleyin sorunsuz çalışıyor.
Vision’ı sistem tanıyınca en üstteki etkinleştir seçeneği çıkıyor.tm öyle yapalım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.olmaz ise bunu deneyin bu sefer de olmaz ise 48bit renk okumayı kapatıp bir de öyle deneyelim.
Dostum bu defa açılırken apple logosu geliyor, açıldığında sinyal yok diyor
sinyal yokkkkkkimkansız bir şey nasıl oluyor bu anlamadım ne garip bir kat bu mb180 acaba vrr açık o yüzden mi bir de vrr kapatayım öyle deneyelim
yükledim umarım olur bu sefer.
TV'den dumanlar çıkıyor TV yanıyor demedesinyal yokkkkkk
48bit renk okumayı da desteklemiyor.sinyal yokkkkkk