J
Jacket
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Asında hatta olmayabilir araştırırken böyle olması gerektiğine dair yorumlar gördüm TV'nin sabitten değişken yenileme hızına geçmesi ile alakalıymış.
VRR'da asında düzgün çalışıyor çünkü benim yaşadığım sorun bu videodaki ile aynıydı tamamen.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben bu tv’yi Kasım 2022’de aldım 32500 TL idi. Bana satmadan önce 120hz dediler PS5 bağladım 120hz çalışmadı. Arıza talebi oluşturdum. Biz panel 120hz dedik HDMI demedik dediler. Arıza tespit edilemedi deyip kaydı kapattılar. İstesem THH ile iademi yapardım. Tabi bu arada ürünü aldığımda en yakın OLED tv LG’nin CS serisi 120hz VRR özellikli 36000 TL idi. Vestel’in ödeme kolaylığı vardı. Ek olarak webos işletim sistemi lazım değil diye Vestel’i seçtim. Panel LG’nin evo olmayan panelleri ile aynıydı nasıl olsa. Şikayet sonuçlanınca LG CS OLED 45 bin TL’leri geçti. Şimdi ise aldı başını gitti. Bana burada üründen madem memnun değilsin 120hz için bu kadar uğraşacağına ürünü iade et diyenler iade ettiğimde LG CS OLED ile aradaki 20 bin lira farkı ben ödeyeceğim bana akıl verenler değil. Bu yüzden belki başarırım diye forumdan senin gibi ilgili kardeşlerle uğraşıyorum hem benim için aktivite oluyor. Başaramazsak da ürünümü seve seve kullanıyorum Dolby Vision-Atmos var soundbarıma eARC ile bağlıyorum Atmos sesten yararlanıyorum. Oled sayesinde Dolby Vision’dan maksimum kalitede faydalanıyorum. Herkes led tv’lerde griyi siyah zannederken ben siyahı siyah olarak görüyorum. ALLM sayesinde oyunlarda gecikme hesaplamadan oyun keyfimi yaşıyorum. 120hz’i de açabilirsek tam verim faydalanacağım. İnşallah yapabiliriz.