Ayarlardan güncelleme taraması yapıyor ama güncelleme gelmemiş daha , Garantisi olduğu için dışarıdan müdahale yapmak ne kadar doğru olur diye düşündüm , bir sorun olursa vsNiye 5.35.4.0 sürümüne güncellemiyorsunuz?
Ayarlardan güncelleme taraması yapıyor ama güncelleme gelmemiş daha , Garantisi olduğu için dışarıdan müdahale yapmak ne kadar doğru olur diye düşündüm , bir sorun olursa vsNiye 5.35.4.0 sürümüne güncellemiyorsunuz?
benim görüşüm; eğer kartlar arasında donanım farkları varsa , kartınız neyse onun yazılımını yüklemenin doğru olduğu.bugün kafamı bir şey kurcaladı benim anakart mb130e yazılım olarak mb130t mi yüklemeliyim yoksa mb130s mi bence mb130e ankart mb130 t yazılımla daha verimli çalışacağını düşünüyorum.
mb130e ile mb130t donanım olarak aynı ama MB130E, MB130s'in daha üst versiyonu ek olarak resim işleme çipi var donanım olarak mb130t yani kısacası ondan yazdım.benim görüşüm; eğer kartlar arasında donanım farkları varsa , kartınız neyse onun yazılımını yüklemenin doğru olduğu.
mb130t yazılımını mb130e ye kurdum mb130s yazılımından daha iyi çalışıyor görüntü daha canlı oldu mb130e anakartı olan varsa tavsiye ederim.mb130e ile mb130t donanım olarak aynı ama MB130E, MB130s'in daha üst versiyonu ek olarak resim işleme çipi var donanım olarak mb130t yani kısacası ondan yazdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
EXcomZkko
Son guncellemelerde benim de gördüğüm hatalar vardı, full yazılıma dönüp deneyinselam
mb130s 5.35.2.0 kendisi güncelleme aldı. herşey iyi güzel ama telnet çalıştıramadım 35.4 ya da daha eski sürümleri yükleyip denesem çalışır mı? pc monitörü gibi kullanıyorum kumandaya dokunmadan otomize edip kapama komutu vs göndermek istiyorum beceremedim bir türlü telneti aktif etmeyi.
Şuan televizyonumda 5.35.4.0 yazılımı mevcut. Uydu yayınında siyah ekran sorunu yaşıyorum. Tv ye 5.34.1.4 yazılımını yüklesem sorun olur mu ? Yani televizyonlarda versiyon düşürmek sorun yaratıyor mu ?
Teşekkür ederim.Stabil olan sürüm sanıyorum 5.34.1.4 olan sürümüBu iki sürüm arasında geçişte sorun yok. Daha önceki sürümlerde olabiliyor.
Teşekkür ederim.Stabil olan sürüm sanıyorum 5.34.1.4 olan sürümü
Senin yazılım V5 değilse riskli V5 yüklemek diye hatırlıyorum ,forumda işlendi sanırım versiyon konularıVestel 49UD9460 için V5 yazılım yüklenebilir mi? Yoksa çöker mi elinizde varmı V5? Teşekkürler...
![]()