Menü 4725 resmi alabilir miyizAdem hocam jvc 49 inç yazılım yükseltme ekranında yükseltme hazırlanıyor ekranında kalıyor ve yazılım yüklenmiyor diyeceksiniz TV çalışıyorsa eleme ama kendi kendine kapanıyor bazen kumanda çalışmıyor hem ful yöntemle denedim hemde çekirdek yöntemiyle iki farklı USB ile denedim
Hocam fabrika ayarlarına döndüm ve şuan jvc ekranı yanıyor kendi kendine kapanıp açılıyor yani bir jvc ekranı yanıyor sönüyor alttaki kırmızı ışık yanıp duruyorMenü 4725 resmi alabilir miyiz
Full yazılım talep konusunda seri no paylaşarak yazılım talep edinHocam fabrika ayarlarına döndüm ve şuan jvc ekranı yanıyor kendi kendine kapanıp açılıyor yani bir jvc ekranı yanıyor sönüyor alttaki kırmızı ışık yanıp duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şuan menüye bile giremiyorum
Ufukta güncelleme görünüyormu hocam
Yaklaşık 3-4 Aydır güncellemeler internet üzerinden yapılmaya başlandı.Ufukta güncelleme görünüyormu hocam
Manuel güncelleme yok. İnternet üzerinden tv nin kendisine aratın.mb130 v5 yeni güncelleme çıktımı çıkarsa ne zaman çıkar tahmini bir tarih var mı.
İnternete erişilemiyor hatası modemden de kaynaklanabilir. Modemi kapatıp açmayı ve tv yi de ilk kuruluma dönderip yeniden kurulumunu yaparak deneyin.Hocalarım merhabalar MB130T modeli Toshiba tv var. V.5.35.2.0 güncellemesini 1 yıla yakın bir süre önce yapılmış olması gerekiyor , askerde olduğum için ailem tarafından söylendi bende yeni öğrendim Sorunlar :
1- Youtube da video izlerken 20 saniyede bir İnternete erişilemiyor uyarısı gelmesi
2- Youtube dayken cihazlardan yayınlama simgesinin olmaması
Sonuç olarak https://tavsiyeforumu.com/konu/mb130-v4-v5-yeni-yazilim.3079/page-153#post-268911
Konusundaki Toshiba MB130T V.5.34.1.4 Yazılımına Falsh bellek ile geri dönüş sağlamam yeterli olur mu acaba
Saygılarımla
Cihaz ortalama 1 senelik illa garantiye mi vermeliyim sorun yaşarmıyım acaba
Modem sıfırlanması yapıldı , TV de bir kaç kez ilk kuruluma döndürme yaptım lakin YouTube içinde bu sorun devam ediyor, TV ve telefon da aynı internete bağlandı , İnternet sağlayıcısı ile görüşüp modem değişikliği talep edeceğim hafta başı , Salı günü evden ayrılacağım için takibini yapamıyorum , kendim direk flash ile yazılım denemek istedim ama düzelmez ise serviste müdahale ettiğim vs görünüp ücret çıkarmalarından çekindimİnternete erişilemiyor hatası modemden de kaynaklanabilir. Modemi kapatıp açmayı ve tv yi de ilk kuruluma dönderip yeniden kurulumunu yaparak deneyin.
Telefonda youtube yayınlama simgesinin gelmesi için tv nin ve telefonun aynı ağa bağlı olması gerekir. Telefon gsm operatörüne bağlı tv modeme bağlı ise yayınlama simgesi gelmez. Youtube nin kendi uygulamasını kullanacaksınız. İnternet tarayıcısı ile olmaz.
Tv de ayarlar bölümünde yazılım güncelleme bölümü var. Oradan güncel yazılım araması yaptırın. Güncel yazılım var ise tv yazılımı yükleyecektir.Modem sıfırlanması yapıldı , TV de bir kaç kez ilk kuruluma döndürme yaptım lakin YouTube içinde bu sorun devam ediyor, TV ve telefon da aynı internete bağlandı , İnternet sağlayıcısı ile görüşüp modem değişikliği talep edeceğim hafta başı , Salı günü evden ayrılacağım için takibini yapamıyorum , kendim direk flash ile yazılım denemek istedim ama düzelmez ise serviste müdahale ettiğim vs görünüp ücret çıkarmalarından çekindim