teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,790
- 65
Senin yazılım V5 değilse riskli V5 yüklemek diye hatırlıyorum ,forumda işlendi sanırım versiyon konularıVestel 49UD9460 için V5 yazılım yüklenebilir mi? Yoksa çöker mi elinizde varmı V5? Teşekkürler...
Senin yazılım V5 değilse riskli V5 yüklemek diye hatırlıyorum ,forumda işlendi sanırım versiyon konularıVestel 49UD9460 için V5 yazılım yüklenebilir mi? Yoksa çöker mi elinizde varmı V5? Teşekkürler...
full yazılım yükledim v5.35.2.0 a kadar güncelledi. v5.35.4.0 en son bu galiba bunu yüklemeli miyim? yoksa Kalsın mı?Senin yazılım V5 değilse riskli V5 yüklemek diye hatırlıyorum ,forumda işlendi sanırım versiyon konuları
olurfull yazılım yükledim v5.35.2.0 a kadar güncelledi. v5.35.4.0 en son bu galiba bunu yüklemeli miyim? yoksa Kalsın mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba mb130 v5.35.2.0 benim yazılımım bu artık oto güncelleme bulmuyor. Ama burada mb130s v5.35.4.0 güncel diye paylaşılmış. Bunu manuel güncellesem sıkıntı olur mu fark var mı?
Yükledim oldu. Bir değişim fark etmedim. Prime Video uygulaması olsa keşke exxen tv+ blu bein ssport+ ... her şey var prime yok ya neyse :(
Modlamayla Prime Video uygulamasını açabiliyorsunuz. TV modlama bölümüne gidin, TV'nizden nasıl profil dosyası alabileceğinizi anlatan başlığı okuyun. Profil dosyalarını aldıktan sonra buraya atarsanız mod işlemini hallederiz.Yükledim oldu. Bir değişim fark etmedim. Prime Video uygulaması olsa keşke exxen tv+ blu bein ssport+ ... her şey var prime yok ya neyse :(
Teşekkürler kendim yaptım geldi Prime VideoModlamayla Prime Video uygulamasını açabiliyorsunuz. TV modlama bölümüne gidin, TV'nizden nasıl profil dosyası alabileceğinizi anlatan başlığı okuyun. Profil dosyalarını aldıktan sonra buraya atarsanız mod işlemini hallederiz.
Vestel tv'ye de gelmiş ve menü artık siyah temaya bürünmüş beğendimDeğerli forumdaşlar bugün benim televizyona yeni yazılım geldi. V 5.35.8.3 son yazılım bumu acaba. Saygılarımla. (MB130) Hİ-LEVEL TV
Paylasilirsa yüklenir. Son zanlarda güncellemeler otomatik alınıyor.mb130 V5.35.8.3 yeni sürüm ne zaman yüklenir siteye.
Merhaba sizin tvniz v3 verisiyonmu yoksa v5 versiyonmu cevap için teşekkür ederimSon yazılımı bende Vestel 65u9400 mb130 ana kartlı televizyonuma yükledim emeği geçenlere teşekkürler başarılı ve güzel olmuş
Merhaba v3 serine günceleme varmı fikoloji bey cevap için teşekkür ederimPaylasilirsa yüklenir. Son zanlarda güncellemeler otomatik alınıyor.