MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
J Çevrimdışı

Jacket

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Artık yazılımı dışarı da vermiyorlar. En azından alıp yüklüyorduk.
ayn bayadır güncellemeyi deniyorum sürekli yazılım bulunamadı diyor manuel indirme yolu da yok neden bu kadar düzensiz bir güncelleme sistemi var anlamadım bari manuel güncellemeyi paylaşsalardı güncelerdik onu da yapmıyorlar artık.

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
633
Vestel mb130s anakartlı tv'de toshiba için verilen gri arayüzlü yazılımı kullanıyordum, bu sabah güncelleme geldi. güncelleme sonrası, gri renk tonları koyulaşmış siyah'a, dönmüş, imleç renkleri mavi'den kırmızıya geçmiş. yeni yazılımda Tv+ eklenmiş uygulamalara.

20210830_100757.jpg
20210830_100739.jpg
20210830_100655.jpg

Son düzenleme:
J Çevrimdışı

Jacket

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Artık manuel güncellemenin bir yolu yok mu eskisi gibi böyle vestel efendinin keyfine mi kaldık güncellemeyi ne zaman atarsa mı güncellenecek tv

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Eski menüde renk tonları daha iyi idi, yenisi hoşuma gitmedi, birde her yere Vesteli V logosu eklemişler.

20210830_113710.jpg
20210830_113708.jpg
20210830_113642.jpg
20210830_113620.jpg
Olur da televizyonun Vestel olduğunu unutursanız diye koymuş olabilirler. :hihi
Artık manuel güncellemenin bir yolu yok mu eskisi gibi böyle vestel efendinin keyfine mi kaldık güncellemeyi ne zaman atarsa mı güncellenecek tv
Güncelleme alan arkadaşlar swprofile atsınlar da, bakarsın smart server bilgileri falan değişiktir. ?

Bu arada benim TV'de senden aldığım swprofile yüklü. Tüm ayarları kendi TV'me göre değiştirip yüklemiştim. Google Asistan, Led ayarı, Uzaktan Bakım gibi, orijinal dosyada olmayan ek seçenekler vardı. Belki de bana da bu yüzden gelmemiş olabilir. :gul

Son düzenleme:
J Çevrimdışı

Jacket

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Olur da televizyonun Vestel olduğunu unutursanız diye koymuş olabilirler.

Güncelleme alan arkadaşlar swprofile atsınlar da, bakarsın smart server bilgileri falan değişiktir. ?

Bu arada benim TV'de senden aldığım swprofile yüklü. Tüm ayarları kendi TV'me göre değiştirip yüklemiştim. Google Asistan, Led ayarı, Uzaktan Bakım gibi, orijinal dosyada olmayan ek seçenekler vardı. Belki de bana da bu yüzden gelmemiş olabilir. :gul
ayn olabilir o kadar basit mi yani smart server değiştirsek olur mu güncelleme alan bir arkadaş varsa sw profilni atarsa ********* ne fark var ama menü vestel olabilir güncellenen arkadaşların tvleri vestel olduğu için hi-level kullananların da menüsü vestel olmuş artık herhalde herkesin menüsü vestelin o çirkin v logosu ile dolacak :hihi manuel güncelleme iyiydi ne güzel istediğimiz menüyü yüklüyorduk şimdi artık hangi tv menüsünü seviyorsak onun serverını almamız gerekecek.

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
633
Olur da televizyonun Vestel olduğunu unutursanız diye koymuş olabilirler. :hihi

Doğrudur hocam ben vestelin menüsünüde beğenmiyordum, o yüzden toshiba menülü yazılımı kullanıyordum. yeni yazılımda menü, toshiba gibi olmuş ama v logosu ve ikonların kırmızı olması beni rahatsız etti.

J Çevrimdışı

Jacket

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Doğrudur hocam ben vestelin menüsünüde beğenmiyordum, o yüzden toshiba menülü yazılımı kullanıyordum. yeni yazılımda menü, toshiba gibi olmuş ama v logosu ve ikonların kırmızı olması beni rahatsız etti.
toshiba tv kullanan bir arkadaşın sw profilini alırsak smart servis onunla değiştirirsek belki bir ihtimal menü hep toshiba menü olarak güncelleme alabilir.

Geri
Üst Alt