V5Merhaba sizin tvniz v3 verisiyonmu yoksa v5 versiyonmu cevap için teşekkür ederim
Merhaba v3 serine günceleme varmı fikoloji bey cevap için teşekkür ederim
V5Merhaba sizin tvniz v3 verisiyonmu yoksa v5 versiyonmu cevap için teşekkür ederim
Merhaba v3 serine günceleme varmı fikoloji bey cevap için teşekkür ederim
Bana da gelmedi yazılım nasıl bir güncelleme sistemleri varsa artık.Bu yeni yazılım bana neden gelmedi acaba?
Bu tip yazılım çıktığında direkt gelmiş oluyordu. İlginç yani.Bana da gelmedi yazılım nasıl bir güncelleme sistemleri varsa artık.
Banada gelen yokBu tip yazılım çıktığında direkt gelmiş oluyordu. İlginç yani.
Geri mi çektiler acaba yazılımıBanada gelen yok
Artık yazılımı dışarı da vermiyorlar. En azından alıp yüklüyorduk.Banada gelen yok
Geri mi çektiler acaba yazılımı
ayn bayadır güncellemeyi deniyorum sürekli yazılım bulunamadı diyor manuel indirme yolu da yok neden bu kadar düzensiz bir güncelleme sistemi var anlamadım bari manuel güncellemeyi paylaşsalardı güncelerdik onu da yapmıyorlar artık.Artık yazılımı dışarı da vermiyorlar. En azından alıp yüklüyorduk.
Olur da televizyonun Vestel olduğunu unutursanız diye koymuş olabilirler.Eski menüde renk tonları daha iyi idi, yenisi hoşuma gitmedi, birde her yere Vesteli V logosu eklemişler.
Güncelleme alan arkadaşlar swprofile atsınlar da, bakarsın smart server bilgileri falan değişiktir. ?Artık manuel güncellemenin bir yolu yok mu eskisi gibi böyle vestel efendinin keyfine mi kaldık güncellemeyi ne zaman atarsa mı güncellenecek tv
ayn olabilir o kadar basit mi yani smart server değiştirsek olur mu güncelleme alan bir arkadaş varsa sw profilni atarsa ********* ne fark var ama menü vestel olabilir güncellenen arkadaşların tvleri vestel olduğu için hi-level kullananların da menüsü vestel olmuş artık herhalde herkesin menüsü vestelin o çirkin v logosu ile dolacak manuel güncelleme iyiydi ne güzel istediğimiz menüyü yüklüyorduk şimdi artık hangi tv menüsünü seviyorsak onun serverını almamız gerekecek.Olur da televizyonun Vestel olduğunu unutursanız diye koymuş olabilirler.
Güncelleme alan arkadaşlar swprofile atsınlar da, bakarsın smart server bilgileri falan değişiktir. ?
Bu arada benim TV'de senden aldığım swprofile yüklü. Tüm ayarları kendi TV'me göre değiştirip yüklemiştim. Google Asistan, Led ayarı, Uzaktan Bakım gibi, orijinal dosyada olmayan ek seçenekler vardı. Belki de bana da bu yüzden gelmemiş olabilir.
Doğrudur hocam ben vestelin menüsünüde beğenmiyordum, o yüzden toshiba menülü yazılımı kullanıyordum. yeni yazılımda menü, toshiba gibi olmuş ama v logosu ve ikonların kırmızı olması beni rahatsız etti.Olur da televizyonun Vestel olduğunu unutursanız diye koymuş olabilirler.
Güncelleme alan arkadaşlar swprofile atsınlar da, bakarsın smart server bilgileri falan değişiktir. ?
Bu arada benim TV'de senden aldığım swprofile yüklü. Tüm ayarları kendi TV'me göre değiştirip yüklemiştim. Google Asistan, Led ayarı, Uzaktan Bakım gibi, orijinal dosyada olmayan ek seçenekler vardı. Belki de bana da bu yüzden gelmemiş olabilir.
toshiba tv kullanan bir arkadaşın sw profilini alırsak smart servis onunla değiştirirsek belki bir ihtimal menü hep toshiba menü olarak güncelleme alabilir.Doğrudur hocam ben vestelin menüsünüde beğenmiyordum, o yüzden toshiba menülü yazılımı kullanıyordum. yeni yazılımda menü, toshiba gibi olmuş ama v logosu ve ikonların kırmızı olması beni rahatsız etti.