K
kafkaskartali
Aktif Üye
- 7 Ocak 2021
- 60
- 31
Bizim toshibalar yetim mi bize niye gelmiyor mb130t 58UL3A63DT. ?
Son düzenleme:
Frekans ile mi yapıyordu ki güncellemeyiHala gelmedi bana şu yazılım yazılım güncelleme frekansını olduğu menünün resmini atabilirmisin
bana da hala gelmedi ne yapıyorlar anlamadım bari manuel paylaşsalar da hepimiz güncellesek.Hala gelmedi bana şu yazılım yazılım güncelleme frekansını olduğu menünün resmini atabilirmisin
Yazılımı internet ile çekiyor.Hala gelmedi bana şu yazılım yazılım güncelleme frekansını olduğu menünün resmini atabilirmisin
Bide onu deneyelim dedimFrekans ile mi yapıyordu ki güncellemeyi
Sizin tv hangi marka idi.Gözümüz yaşlı, elimizde kumanda bekliyoruz. Duy bizi Vestel efendi.
Bendeki TV Vestel 55UD9360. Biraz da gırgırına yazıyorum hocam, güncelleme elbet gelecektir. ?Sizin tv hangi marka idi.
Swprofile/oad/DcfName içeriğini güncelleme alan model (Aynı anakart modeli) İle değiştirilirse diğer anakartın internetten çektiği yazılımı çekebilir diye düşündüm. İlk fırsatta deneyeceğim.Bendeki TV Vestel 55UD9360. Biraz da gırgırına yazıyorum hocam, güncelleme elbet gelecektir. ?
OoooSwprofile/oad/DcfName içeriğini güncelleme alan model (Aynı anakart modeli) İle değiştirilirse diğer anakartın internetten çektiği yazılımı çekebilir diye düşündüm. İlk fırsatta deneyeceğim.
Hocam ben belirttiğiniz uygulamayı kullanmıyorum ama appstore da her girişte sözleşme onaylama ekranı çıkmıyor. Tv'yi ilk kurulum yapıp tekrar deneyin. Ben her yazılım güncellemesi sonrasında tv'yi sıfırlarımMerhabalar. Benim TV ye geçen gelen güncellemeden sonra (v.5.35.8.3) appstore u açınca her seferinde kullanıcı sözleşmesini onaylamamı istiyor. Dolayısı ile ssiptv ye eklediğim linkler kaydolmuyor siliniyor. Başına böyle birşey gelen ve çözen biri varmı?