MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
J Çevrimdışı

Jacket

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bende son güncelleme ile son durum bu şekilde HI-LEVEL tv.

20210830_154612_HDR.jpg

20210830_154555_HDR.jpg
menüde bir değişiklik oldu mu sizde vestel tvler de olduğu gibi.

J Çevrimdışı

Jacket

Kayıtsız / Doğrulanmamış
20210830_154517_HDRdfc8e6c4f005c607.jpg

20210830_154612_HDR5b895a613aeccca5.jpg

Pek bir değişiklik fark etmedim gibi
ayn picasso menü değişiklik olmamış gibi duruyor güncelleme ile teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.
bu site tam olarak ne anlamadım nasıl buldum onu da anlamadım bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
bu site tam olarak ne anlamadım nasıl buldum onu da anlamadım bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

EXcomZkko EXcomZkko F fikoloji teraspy teraspy

Moderatör tarafında düzenlendi:
Z Çevrimdışı

zaltun 

Aktif Üye
25 May 2018
127
24
mb130s Vestel 55ud8200 tv de menüler siyah olmuş. ve heryerde vestel v logo koymuşlar. kesinlikle diğer renkler daha uyumlu ve göze hoş geliyordu. TV ye ekstra bir artısı var mı son yazılımın bilmiyorum.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
ayn picasso menü değişiklik olmamış gibi duruyor güncelleme ile teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.

Bilgim yok

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Bende son güncelleme ile son durum bu şekilde HI-LEVEL tv.

mu.com/images/202

https://resim.tavsiyeforumu.com/images/20210830_154555_HDR.jpg
10830_154517_HDR.jpg
Vestel'lere, Hi-Level'lara falan güncelleme geldi. Biz şey gibi ortada kaldık.

Olmazsa orijinal yazılımı kurup, modları iptal edip güncellemeyi kontrol edeceğim. İşe yarayacağını sanmıyorum ama, kısmet.

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354
Vestel'lere, Hi-Level'lara falan güncelleme geldi. Biz şey gibi ortada kaldık.

Olmazsa orijinal yazılımı kurup, modları iptal edip güncellemeyi kontrol edeceğim. İşe yarayacağını sanmıyorum ama, kısmet.
Benim vestel bana da gelmedi daha önce modları iptal etmiştim ben full yazılım yükleyerek onun etkisi yok uğraşma boşa

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,790
65
Çok bilgim yok ama sanırım tvnin log dediğimiz ve her açılışta tuttuğu kayıtların girildiği alan olabilir ,yani servisler giriyordur tvnin tuttuğu kayıtları ve merkez de buna göre işlem yapıyordur muhtemelen ,tabii bizde geçerlimidir bilemem ama yabancılar buna önem verebilirler ,çünkü o kayıtlara bakarak tvnin nerede hata verdiğini görebilirler.(linuxun özelliğidir kayıt (log) tutmak :) )

F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
Ben birkaç özelliğini modlama ile açıp o şekilde kullanıyordum ve güncelleme geldi. O değilde bu kadar güncelleme geldi ama şu uygulamalara özel parlaklık ayar sorununa çare olmadı ona şaşıyorum :)

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Umarım manuel paylaşırlar yoksa bize bu güncelleme daha gelmez.
Böyle parça parça geldiği oluyordu. Ama ilk defa ilk partide benim TV'ye gelmedi. Bence online gelecektir.

Ben birkaç özelliğini modlama ile açıp o şekilde kullanıyordum ve güncelleme geldi. O değilde bu kadar güncelleme geldi ama şu uygulamalara özel parlaklık ayar sorununa çare olmadı ona şaşıyorum :)

Arka ışık olayını diyorsanız, evet. Bir de bazen uygulamalardan çıkınca ekran oranı 16:9'a dönüyor. Bu da köşelerin tam görünmemesine sebep olabiliyor.

Gerçi bunların hepsi bir yana, tek istediğim olay şu 24p desteğinin düzeltilmesi. İsterse Smart'ı komple kapatsın, ama şunu düzeltsin.

Geri
Üst Alt