Vestel us9360 55inc mb130 v5 kullaniyorum en son cikan yazilim nedir ve linkini atarmısınız???
Arkadaşlar bu yöntemi deneyen oldu mu? Ona göre ufak bir operasyon yapayım.?Swprofile/oad/DcfName içeriğini güncelleme alan model (Aynı anakart modeli) İle değiştirilirse diğer anakartın internetten çektiği yazılımı çekebilir diye düşündüm. İlk fırsatta deneyeceğim.
Yukarıda biri denedik oldu dedi ama ?Arkadaşlar bu yöntemi deneyen oldu mu? Ona göre ufak bir operasyon yapayım.?
Sen de sorarsan artıkArkadaşlar bu yöntemi deneyen oldu mu? Ona göre ufak bir operasyon yapayım.?
O arkadaşı ben TV'si normal şekilde güncelleme almış da, kullanmak isteyen olursa diye TV'sine ait kodu paylaşıyor gibi algıladım. Şimdi mantıklı düşününce, servis menüsünden kolayca göstermek varken neden profil indirsin de programdan göstersin.Yukarıda biri denedik oldu dedi ama ?
Kırk yılın başında bir tembellik yapalım dedim, onu da yanlış anlamışım. ?Sen de sorarsan artık
Ben bunu "kandırmaca -inanmayın" konusuna yazayım da sen görSonuç itibarıyla By_Trol 'un dediği gibi yapınca TV güncelleme aldı. F firok33715 ve kendisine teşekkür ediyorum.
Şu an tam olarak başım göğe ermiş vaziyette.
Sonuç itibarıyla By_Trol 'un dediği gibi yapınca TV güncelleme aldı. F firok33715 ve kendisine teşekkür ediyorum.
EXcomZkkoswprofile edit ile hangi ismi yazalım onu da söyleyeydiniz güncelleme alan model hangi anakart
O arkadaşı ben TV'si normal şekilde güncelleme almış da, kullanmak isteyen olursa diye TV'sine ait kodu paylaşıyor gibi algıladım. Şimdi mantıklı düşününce, servis menüsünden kolayca göstermek varken neden profil indirsin de programdan göstersin.
Kırk yılın başında bir tembellik yapalım dedim, onu da yanlış anlamışım. ?
Sonuç itibarıyla By_Trol 'un dediği gibi yapınca TV güncelleme aldı. F firok33715 ve kendisine teşekkür ediyorum.
Hadi hayırlı olsun. Modifiyeye bir katkı daha oldu.730c yapınca alıyor
Zaten otomatik güncelleme alan anakartın "dcf" Numarası önemliydi. Onu da siz yazdınız o numara servis menüsünde en üst satırda yazar.Ben işlem yapıpda günceleleme almadım direk kendiliğinden güncelleme geldi