teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,102
- 65
Googleden çevirebilirsin ,bazen kullanışlı oluyor, bazen tam bir işkencebu hbb özelliği nedir acaba?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Googleden çevirebilirsin ,bazen kullanışlı oluyor, bazen tam bir işkencebu hbb özelliği nedir acaba?
Tv nin menüsü ekran görüntüsünü buraya atabilirseniz daha kolay yardımcı olunur diye düşünüyorum. Bir de tv niz 130 mu yoksa 130T ana karta mı sahip? Yanlış dosyayı yüklemeye çalışıyor olmayın.5.35.4.0 nolu yazılım Toshiba 49V5863DAT modeline USBden 1505 ve OK tuşuna basarak açma yöntemleri ile yüklenemedi. 1505 girilince güncelleme onayı geliyor tv kapanıyor ancak güncellenmeden 5.35.2.0 olarak açılıyor.
Doğru yazılımı seçtiğinize eminseniz tv yi ilk kuruluma dönderdikten sonra yazılımı yükleyin yükleme tamamlanıp tv tekrar açıldıktan sonra yeni yazılımın tam olarak aktif olabilmesi için yine ilk kurulum yapın.5.35.4.0 nolu yazılım Toshiba 49V5863DAT modeline USBden 1505 ve OK tuşuna basarak açma yöntemleri ile yüklenemedi. 1505 girilince güncelleme onayı geliyor tv kapanıyor ancak güncellenmeden 5.35.2.0 olarak açılıyor.
Tv nin menüsü ekran görüntüsünü buraya atabilirseniz daha kolay yardımcı olunur diye düşünüyorum. Bir de tv niz 130 mu yoksa 130T ana karta mı sahip? Yanlış dosyayı yüklemeye çalışıyor olmayın.
Diagnostic içinde fabrika ayarı yada factory reset vardır üzerinde ok basın cihaz sıfırlansın tekrar deneyinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu linkteki yazılımı yüklemeye çalıştım. 2 farklı usb ile fat32 biçimlendirerek denedim. TV yi sıfırlamayı da denedim son durumda halen bir değişiklik yok.
![]()
5.35.4.0 nolu yazılım Toshiba 49V5863DAT modeline USBden 1505 ve OK tuşuna basarak açma yöntemleri ile yüklenemedi. 1505 girilince güncelleme onayı geliyor tv kapanıyor ancak güncellenmeden 5.35.2.0 olarak açılıyor.
5.35.4.0 nolu yazılım Toshiba 49V5863DAT modeline USBden 1505 ve OK tuşuna basarak açma yöntemleri ile yüklenemedi. 1505 girilince güncelleme onayı geliyor tv kapanıy
Bunu yarın bı kontrol edeyim.Aynı durum bende de geçerli. Yukarıda zaten yazmıştım. Toshiba 5.35.4.0 yazılımı yüklenir gibi oluyor, TV açıldığında eski sürüm olarak açılıyor. Güncelleme dosyasında sıkıntı var muhtemelen.
Bu linkteki yazılımı yüklemeye çalıştım. 2 farklı usb ile fat32 biçimlendirerek denedim. TV yi sıfırlamayı da denedim son durumda halen bir değişiklik yok.
Linkteki yazılımı deneyip sonucu yazar mısınız. (Menü 1505 ile)Aynı durum bende de geçerli. Yukarıda zaten yazmıştım. Toshiba 5.35.4.0 yazılımı yüklenir gibi oluyor, TV açıldığında eski sürüm olarak açılıyor. Güncelleme dosyasında sıkıntı var muhtemelen.
Linkteki yazılımı deneyip sonucu yazar mısınız. (Menü 1505 ile)
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu hafta kullandım sorun çıkartmamıştı. Deneyin sonuca göre sunucudan sileriz.Birazdan deneyeceğim. Yalnız MD5 hash verilerini kontrol ettiğimde bu dosya da, önceden indirdiğim dosya da bire bir aynı görünüyor.
Bu hafta kullandım sorun çıkartmamıştı. Deneyin sonuca göre sunucudan sileriz.
OK sunucudan siliyorum.Şimdi denedim, sonuç aynı malesef.