Hatırlar mısın benim modifiyede bişey yok dedin ne idi acabaBu durum benim TV'de de dikkatimi çekti. Basit bir yazım hatası diye düşünüyordum. Siz denediyseniz, ben de farklı bir yazılıma geçip deneyeyim. Bilgi için teşekkürler.
Hatırlar mısın benim modifiyede bişey yok dedin ne idi acabaBu durum benim TV'de de dikkatimi çekti. Basit bir yazım hatası diye düşünüyordum. Siz denediyseniz, ben de farklı bir yazılıma geçip deneyeyim. Bilgi için teşekkürler.
Hatırlar mısın benim modifiyede bişey yok dedin ne idi acaba
Baya aradım ama sonunda buldumHatırlayamadım Fiko. Nerede demiştim, neyin üzerine demiştim acaba?
Baya aradım ama sonunda buldum
17MB230 anakart ile modlama islemleri anlatimi
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
Ya abi sen dedin ya biseyler eksik fln gibisinden o da Vestel core kaynaklı olabilir mi ? Orjinal kart olarak Toshiba. Acaba Toshiba core atsam çözülür mü ?Evet, yalnız bağlantıyı kuramadım şimdi. "Modifiyede bir şey yok" kısmı neyse alakalı? Bilal'e anlatır gibi yazmazsan anlayamacağım.
Ya abi sen dedin ya biseyler eksik fln gibisinden o da Vestel core kaynaklı olabilir mi ? Orjinal kart olarak Toshiba. Acaba Toshiba core atsam çözülür mü ?
Şu an PC de değilim yarın baksak olur mu ?Hah şimdi oldu. Eksiklikten kastım, mesela Onkyo hoparlör için config dosyası ayrı, standart hoparlör için ayrı. Sen Vestel full yazılım attığın için Onkyo hoparlör için hazırlanmış config dosyasını kullanmıyorsun. Toshiba TV'lerde kullanılan sub'lar da farklı bildiğim kadarıyla. Bir ihtimal onun config dosyası da ayrı olabilir.
Bu neye sebep olabilir? Hoparlörden ses olarak tam verim alamamana sebep olabilir. Atıyorum, Onkyo hoparlörlerin gain ayarı, watt ayarı daha yüksekse düşükte kullanıyor olabilirsin gibi gibi.
Hoparlörlerin config dosyaları attığın full Vestel yazılımında mevcutsa, hwprofile'dan editleyerek seçebilme ihtimalin var. Ama garanti olsun diyorsan full Toshiba yazılımı atıp, kumanda tipini vs hwprofile'dan ayarlayıp kullanabilirsin. Core yazılım atmak tek başına bir işe yaramaz yani.
Ha seste sorun hissetmiyorsan, bunları dert etmene hiç gerek yok.
Ekleme: Bu arada Vestel core yazılımı yükledim DV yine gelmedi. Full yazılım atacağım. Şu seri no'dan (8254793 900510) v5720 üzerinde full yazılım geliyor mu diye bakma şansın var mı?
Bu durum benim TV'de de dikkatimi çekti. Basit bir yazım hatası diye düşünüyordum. Siz denediyseniz, ben de farklı bir yazılıma geçip deneyeyim. Bilgi için teşekkürler.
Şu an PC de değilim yarın baksak olur mu ?
Ses le alakalı fark onkoyo da hayli farklı. Tek sorunum şu eski mb130P de olmuyordu ama bu 130s de TV sesi yüksek ise Tivibu kisiksa ses kesik kesik geliyor, Tivibu yukseltince düzeliyor.
Pek Toshiba yazılımı istemiyorum çünkü aklımdada şu var dikkat edersen bütün Toshiba lar epey de 2 işlemci olarak geçiyor mb230 olsun mb130s olsun mb130t olsun. Benim düşüncem Vestel Toshiba arasında anlaşma gereği yazılım ile 2 çekirdeğe dönüyor. Sanki kapatıyor diğer 2 işlemci çekirdeğini. Gerçekten de Vestel full yazılımı ile Toshiba full yazılım arasında performans problemi çok farklı...
5.35.2.0 versiyonuna geri dönüp baktığımda yine düzelmemişti. TV kızkardeşimin, daha gidip de başka bir çözüm yolu bakamadım.
Abi işte uğraşmaya değmez diyorum o şekilde Toshiba kumanda kullanılabilir. Core sonrası değişiklik olur mu denenmelidirToshiba yazılım yükleyip, core update ile Vestel qui'ye dönünce performansta bariz fark oluyor mu? Toshiba'nın sitesinde de 2 çekirdek yazıyor, ama bu işlemle uğraşırlar mı emin değilim.
Bendeki yazılımı yükler geçerim, sıkıntı yok.
Abi işte uğraşmaya değmez diyorum o şekilde Toshiba kumanda kullanılabilir. Core sonrası değişiklik olur mu denenmelidir
Bende pek olmayan şeyler ? TV ye USB takınca bile hemen hanım ; yine başladın oluyor ?Bunlar hep vakit ve can sıkıntısı ile alakalı şeyler.
Ben bulaştırmadımBende pek olmayan şeyler ? TV ye USB takınca bile hemen hanım ; yine başladın oluyor ?
Sen muhabbet konusuna geç bakemBen bulaştırmadım