MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Listeni usbye aktaracaksın ,tabii çanak anten kullanıyorsan ,bunu kumandadan menüden uydu ayarlarından (bizde böyle ,mb130da nasıldır bilmiyorum) yapacaksın .Reset atmayı da menüden yapacaksın (bu da bizde böyle,sizde de böyledir)
Değerli arkadaşlar bir önceki yazılım yükseltme için kullanmış olduğum USB bellek sanırım arızalı imiş farklı bir USB bellek ile yazılım yükseltmesi 5.35.4.0 oldu ilgi ve alakalarınız için teşekkür ederim sağ olun var olun.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,765
65
Değerli arkadaşlar bir önceki yazılım yükseltme için kullanmış olduğum USB bellek sanırım arızalı imiş farklı bir USB bellek ile yazılım yükseltmesi 5.35.4.0 oldu ilgi ve alakalarınız için teşekkür ederim sağ olun var olun.
Benden korkmuştur tv kesin :haha1
Şaka bir yana,güle güle kullanın vedat abi,senin adına sevindim inan :ok

R Çevrimdışı

ridvan1973 

Aktif Üye
22 Kas 2019
54
52
image2acebddfb1725430.jpg

Sizin attığının bir yazılımı flasha atarak yükledim de Picasso galiba hocam şuan siz söyleyince fark ettim..yanlış mı yüklemişim acaba? Sorun olur mu yazılım? Ya da yüklemem gereken yazılım farklı mıydı?ilk defa manuel yükleme yaptımda sıkıntı yaşamayayım sonra ?

Güncellemeden sonra benim başıma gelen sizin başınıza da gelmiş. Resimden gördüğüm kadarıyla dolby vision enabled/nok yazıyor. Eskiden enabled/ok yazardı. İnternetten dolby vision demo video indirdim denedim oynatamadı. Yani dolby vision desteği bozuldu TV'nin.

E Çevrimdışı

elToro

Yeni Üye
17 Ara 2020
16
31
Bu picasso versiyonunu kaldırıp Vestel qui versiyonu yüklesek düzelir mi acaba Dolby Vision desteği?

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
full yazılımlar bölümünde konuyu beğenmeme rağmen linkler aktif olmadıda üstad, mb130 v5 son versiyon vestel-qui yazılım linkini buradan paylaşmanız mümkünmüdür rica etsem
siz çekirdek yazılım istiyorsanız alttaki konuyu beğenmeniz gerekli.

E Çevrimdışı

elToro

Yeni Üye
17 Ara 2020
16
31
siz çekirdek yazılım istiyorsanız alttaki konuyu beğenmeniz gerekli.
bu konuyu beğendim linkler açıldı sadece mb130 v5 için link bulamadım şuan. 17mb130 v5 diye bir link var içine girdiğimde dosyalar kısmında mb130s v5 yazılım linki mevcut.o yüzden doğru mudur diye tereddütte kaldım. mb130 ile mb130s yazılımları bir midir? mb130s yazılımı yüklemek sorun çıkarır mı acaba

A Çevrimdışı

apollonx

Aktif Üye
3 Mar 2018
140
Son yazılım yüklü arkadaşlar ve reklam çıkıyor. TV izlerken yanda veya alttan bar şeklinde reklam çıkıyor, bunu nasıl engelleyebilirim? Şu aralar çıkan reklamlar, alt barda fairy, yanda barda pejo reklamları. İlk başta kanal reklamı sandım ama tv'de reklam varken bile barlarda reklam çıkınca işi çakozladım :gul

E Çevrimdışı

elToro

Yeni Üye
17 Ara 2020
16
31
Güncellemeden sonra benim başıma gelen sizin başınıza da gelmiş. Resimden gördüğüm kadarıyla dolby vision enabled/nok yazıyor. Eskiden enabled/ok yazardı. İnternetten dolby vision demo video indirdim denedim oynatamadı. Yani dolby vision desteği bozuldu TV'nin.

10471757-7A2E-47A2-9448-C5BB072C5814.jpg

Mb130s Vestel QUI APV V.5.35.4.0 yazılımını yükledim. Dolby Vision Enabled/Ok oldu. Sorun düzeldi galiba.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721

burada anlatildigi sekilde on yapabilirsiniz modlama islemi ile..

Son düzenleme:
Karl1 Çevrimdışı

Karl1 

Aktif Üye
17 Haz 2018
76
50
Edit : Toshiba 130T anakartlı tv nin son yazılımı ile sorunu çözdüm.

Saygılar.

Son düzenleme:
EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109

Bu durum benim TV'de de dikkatimi çekti. Basit bir yazım hatası diye düşünüyordum. Siz denediyseniz, ben de farklı bir yazılıma geçip deneyeyim. Bilgi için teşekkürler.

Geri
Üst Alt