toshiba mb 130t yazılımları nerede oluyor?
edit :buldum
Dün gece full yazılımın ardından son iki sürüm picasso core update'i denedim. Her iki sürümde de DolbyVision NOK'ye dönüyor ve çalışmıyor. Picasso menülü TV'lerde DolbyVision hiç mi yok acaba?
Telefunken ve Dali core yazılımları vakit azlığından dolayı deneyemedim. (Son sürüm Toshiba core nedense bir türlü yüklenmedi.) Ama Vestel Qui olan TV'ye Vestel ile devam edince son sürümde sorun yok.
Yükleyecek arkadaşların aklında bulunsun. En azından Vestel Qui menülü ve DolbyVision özelliği olan TV'nize, picasso yazılımı yüklerseniz DolbyVision özelliğinden faydalanamıyorsunuz.
Son sürüm Toshiba Core update'i yükleyebilen var mıdır bu arada? Yüklenir gibi oluyor, TV açıldığında eski yazılımla açılıyor.
Picasso teması tasarım olarak en beğendiğim menü. Bir sonraki güncellemede Vestel TV'de tekrar deneyeceğim.Bizim televizyon techwood 43u902 picasso menü ve ilk geldiğinde dolby vision OK'di. Güncellemeden sonra gitti. Bugün vestel 5.35.4.0 core update yapınca dolby vision düzeldi. Test ettim videoları açıyor. Picasso sürümleri problemli demekki.
MB130 Anakartlı tv lerde V.5.35.4.0 Güncellemesinde HBB özelliği kaldırıldı.
Yükleme sonrası ilk kuruluma dönderdiniz mi? Deneyip sonucu yazar mısınız.
Ben de MB130 anakarta sahip televizyonuma son güncellemeyi yükledim. Sizin mesajınıza istinaden özellikleri kontrol ettiğimde HBB özelliğinin hâlâ mevcut olduğunu görmekteyim.
Tv çalışmıyordu full yazılım yükledim tv çalıştı kurulum yaptım Hbb var dı güncellemeyi yükledim ilk kurulum yaptım Hbb gitti bütün işlemleri tekrar yaptım Hbb yine gitti bu tv de farkettim.Bende de 5.35.4.0 güncellemesinden sonra hem ilk kurulum ekranında, hem de menüde HBB özelliği görünmeye devam ediyor.
Ha kullanmıyorum, kurulum sırasında direkt devre dışı bırakırım. Ama yine de komple kaldırılmasını istemezdim.
Tv çalışmıyordu full yazılım yükledim tv çalıştı kurulum yaptım Hbb var dı güncellemeyi yükledim ilk kurulum yaptım Hbb gitti bütün işlemleri tekrar yaptım Hbb yine gitti bu tv de farkettim.
Teletext in görüntülüsü her kanalda yok.bu hbb özelliği nedir acaba?