MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
L Çevrimdışı

lordhaseky 

Aktif Üye
3 Eyl 2020
52
30
Cevap vermiş olalım; evet sorun olmaz. :sirit

Hocam aylardır Netflix ve Prime Video'da altyazı gecikme sorunu yaşıyorum kafayı yemek üzereyim.
Vestel'in yazılımını attım şimdi sanki Netflix'de o problemi daha az görmeye başladım ama Prime Video tam gaz devam ediyor.
İndirme mi yetişemiyor filme diyeceğim otomatiğe çektim kaliteyi iki uygulamanında gene aynı. Donanım yetersiz sanırım zaten menü de bile kasıyor Prime Video'da.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Hocam aylardır Netflix ve Prime Video'da altyazı gecikme sorunu yaşıyorum kafayı yemek üzereyim.
Vestel'in yazılımını attım şimdi sanki Netflix'de o problemi daha az görmeye başladım ama Prime Video tam gaz devam ediyor.
İndirme mi yetişemiyor filme diyeceğim otomatiğe çektim kaliteyi iki uygulamanında gene aynı. Donanım yetersiz sanırım zaten menü de bile kasıyor Prime Video'da.

Hocam en az kasan menü Telefunken teması. Telefunken yazılımı kurun, (gerek görürseniz kanalların yedeğini USB'ye alın) TV'yi sıfırlayıp kurulum kısmında HBB TV seçeneğini devre dışı bırakarak baştan kurulum yapın. Bu şekilde çok rahatlayacaktır.

Amazon'u bizzat kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.

L Çevrimdışı

lordhaseky 

Aktif Üye
3 Eyl 2020
52
30
Hocam en az kasan menü Telefunken teması. Telefunken yazılımı kurun, (gerek görürseniz kanalların yedeğini USB'ye alın) TV'yi sıfırlayıp kurulum kısmında HBB TV seçeneğini devre dışı bırakarak baştan kurulum yapın. Bu şekilde çok rahatlayacaktır.

Amazon'u bizzat kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.

HBB TV'yi seçmiyorum sıfırlama yaparken genelde hocam ihtiyacım yok. Dediğiniz şekilde Telefunken yazılımını kurdum, Dolby Vision açıkken görüntü vermiyor aynısı Techwood yazılımının en güncel versionunda da oldu. Vestel'in en güncel yazılımında ne hikmetse bu sıkıntı olmuyor.
Telefunken'in önceki yazılımlarını deneyeceğim bakalım birde.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
HBB TV'yi seçmiyorum sıfırlama yaparken genelde hocam ihtiyacım yok. Dediğiniz şekilde Telefunken yazılımını kurdum, Dolby Vision açıkken görüntü vermiyor aynısı Techwood yazılımının en güncel versionunda da oldu. Vestel'in en güncel yazılımında ne hikmetse bu sıkıntı olmuyor.
Telefunken'in önceki yazılımlarını deneyeceğim bakalım birde.

Vestel ve Toshiba yazılımı hariç, diğerlerinde DolbyVision devre dışı kalıyor. Aralarında en ağır çalışan yazılım Toshiba. Vestel yazılımı sonradan biraz şişiyor ama Toshiba'dan daha hızlı.

Bu DV olayının düzeltilmesi lazım.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Vestel ve Toshiba yazılımı hariç, diğerlerinde DolbyVision devre dışı kalıyor. Aralarında en ağır çalışan yazılım Toshiba. Vestel yazılımı sonradan biraz şişiyor ama Toshiba'dan daha hızlı.

Aynen abi dedim ya aynı ana jart olmasına rağmen toshiba 2 çekirdek geçiyor bence yazılımla kisitlama yapıyorlar.

L Çevrimdışı

lordhaseky 

Aktif Üye
3 Eyl 2020
52
30

5.34.1.4 Telefunken yazılımında Dolby Vision'da bir problem yok hocam bilginiz olsun. Ama Prime video aynı açıkçası hatta daha da yavaş gibi.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
5.34.1.4 Telefunken yazılımında Dolby Vision'da bir problem yok hocam bilginiz olsun. Ama Prime video aynı açıkçası hatta daha da yavaş gibi.
Aynı anakartta farklı sonuçlar çıkması çok enteresan. İsterseniz bir de full yazılım yüklemeyi deneyin. Aklıma başka bir çözüm de gelmiyor.

Edit: Bu arada bilgi için teşekkürler. 5.34.1.4 Picasso'ya geçtim. (DV sıkıntısı yok.) 5.35'li sürümlerde güncellemelerin boyutları fark edilir derecede küçülüyor, arada DV ile alakalı dosyaları uçurdular herhalde.

Aynen abi dedim ya aynı ana jart olmasına rağmen toshiba 2 çekirdek geçiyor bence yazılımla kisitlama yapıyorlar

O olay da ayrı bir durum. 2 çekirdek çalıştırmak mümkün mü, mümkünse de neden böyle bir gereklilik doğmuş belli değil.

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

MOzcan

Yeni Üye
20 Kas 2020
1
37
Merhaba 50u9400 mb130s anakarti olan vestel tv kullanmaktayim. Şu an yazılım versiyonu v.5.35.2.0.
wireless display de olan bir problemden dolayı güncelleme beklemekteyim. Sitede mb130s en son sürüm v.5.35.4.0.
Bu güncelleme OTA ile gelir mi,
Her gün kontrol ediyorum halan daha gelmedi.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Merhaba 50u9400 mb130s anakarti olan vestel tv kullanmaktayim. Şu an yazılım versiyonu v.5.35.2.0.
wireless display de olan bir problemden dolayı güncelleme beklemekteyim. Sitede mb130s en son sürüm v.5.35.4.0.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109

Gelebilir de gelmeyebilir de. Bazen versiyon atlayarak geldiği oluyor. Siteden indirip kolaylıkla yükleyebilirsiniz, beklemenize gerek yok.

Geri
Üst Alt