EXcomZkko
Süper Üye
- 13 Nis 2018
- 1,109
F fikoloji
Vestel mb 130s "5.35.4.0" versiyonu kontrol edermisiniz yazılım güncelleyince menü değişiyor?
Ben yükledim, menü Vestel QUI. Sorun yoktu.
F fikoloji
Vestel mb 130s "5.35.4.0" versiyonu kontrol edermisiniz yazılım güncelleyince menü değişiyor?
Mb130 seg versiyondaki gibi oldu menü.Ben yükledim, menü Vestel QUI. Sorun yoktu.
O zaman benim TV kafayi yedi heralde, mb130 diğer yazılımları denedim tekrar vesteli yükledim ama menü böyle kaldı.Ben yükledim, menü Vestel QUI. Sorun yoktu.
Mb130 seg versiyondaki gibi oldu menü.
O zaman benim TV kafayi yedi heralde, mb130 diğer yazılımları denedim tekrar vesteli yükledim ama menü böyle kaldı.
Tekrar indirip denedim, yine aynı. yükleme ilerliyor, boot ediyor, açılınca yine aynı farklı bir usb ile deniyeyim birde.Yazılımı baştan indirin, tekrar yükleyin. Bir ihtimal dosya bozuk indiyse yükleme gerçekleşmemiş olabilir.
Olmadı bı full dene ?Tekrar indirip denedim, yine aynı. yükleme ilerliyor, boot ediyor, açılınca yine aynı farklı bir usb ile deniyeyim birde.
Farklı bir usb ile denedim düzeldi.Olmadı bı full dene ?
Resim atarmisin bı abi ? Ya benim menü sanki büyüdü kendiliğinden bı ara ince bar dı, şimdi yine eskisi gibi geldi ama pek farkında değilim.Farklı bir usb ile denedim düzeldi.
Evet bir önceki yazilimdi sanırım logolar küçülmüştü, şimdi eskisi gibi olmuş.Resim atarmisin bı abi ? Ya benim menü sanki büyüdü kendiliğinden bı ara ince bar dı, şimdi yine eskisi gibi geldi ama pek farkında değilim.
Evet abi demekki yine büyütmüşler, komplekse girip küçük geldi ise ?Evet bir önceki yazilimdi sanırım logolar küçülmüştü, şimdi eskisi gibi olmuş.
Evet abi demekki yine büyütmüşler, komplekse girip küçük geldi ise ?
Do Not Track (DNT), kullanıcıların çevrimiçi davranışlarının davranışsal reklamcılar , analiz şirketleri ve sosyal medya siteleri tarafından İnternet'te izlenmesini önlemenin bir yoludur . Hem teknolojiyi (kullanıcıların izlenmek isteyip istemediklerini bildirmenin bir yolu) hem de şirketlerin bu sinyale nasıl yanıt vermesi gerektiğine ilişkin bir politika çerçevesini birleştirir.Ayarlar menüsünde en altta bir seçenek var, ne işe yarıyor?
1 ay kadar su sanırımTwitch ne ara geldi ya